Ми обіцяли не здаватися після зруйнування наших офісу та виробництва, і ми дотримали своє слово. Великими кроками йдемо вперед, масштабуємось і втілюємо у життя мрії, які придумали до війни.

 

Від березня 2022 року по сьогоднішній день ми встигли:

 

  • запустити новий продукт на Kickstarter;
  • створити нові дизайни Мап;
  • розробити колекцію патріотичних постерів та гребінців;
  • відновити роботу шоурумів в Києві;
  • придумати декілька фішок для Мап світу.

 

У цій статті детально поговоримо про нові товари і їх мету створення.

 

З нашими новими картинами-мапами ви вже добре знайомі, однак ми маємо ще, чим вас здивувати. Декоративні панно з дерева та триптих-картина Мапа світу доступні з новими бекграундами. Океаном все не закінчується, тепер ви можете максимально персоналізувати свої Мапи і обрати серед таких фонів: темний, масло, космос, вінтаж та бетон. Вони виглядають так, ніби намальовані художником: надзвичайна деталізація, поєднання різних відтінків і якість зображення.

 

Патріотичні постери і гребінці для бороди – товари з українською тематикою і символами. Ідеальні міні-подаруночки для близьких та друзів. Лише від 300 грн.

2_1

 

Космос тепер ближче. На відстані витягнутої руки, бо в нас тепер є космічні Мапи. Країни як окремі галактики зі своїми зорями і кольоровими вкрапленнями.

Для сміливих і неординарних особистостей: така Мапа світу надихає та запалює творчий потенціал.

 

Доступна у 3 опціях:

 


кольорова карта України з дерева

 

Оновлена Мапа України з тревел-місцями тепер доступна до замовлення разом з підсвіткою. Це вибухова комбінація, яка перетворюватиме вашу кімнату з кожною зміною кольору підсвітки. Never bored, never the same.


мапа України з дерева

 

Остання, але найкрутіша новинка: Мапа світу як family tree. Ми створили деревʼяні рамки різних розмірів, куди можна вставити ваші фотографії і повісити поруч з місцями / країнами, де вони були зроблені. Проявіть свою творчість і створіть по-справжньому особливе місце у домі, де зберігатиметься історія вашої сімʼї.


дерев'яні фоторамки для стіни