Перегляд кіно

10 занять та фільмів для весняного настрою

09 березня, 2023
1916
5 хв.
Smile 0 Love 2 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Весна цього року має не менш складне емоційне забарвлення, ніж минулого. Проте зараз ми знаємо, що ЗСУ захищають, можемо спати спокійно та розуміємо як підтримати себе у складний час. Команда Enjoy The Wood підготувала для вас список з ідеями  як створити весняний настрій та почати “пробуджуватись від зимової сплячки”.

 

ТОП 10 занять для весняного настрою

 

Як тільки календар перегортаємо на 1 березня, одразу на душі стає тепло та приємно. З кожним днем все дзвінкіше співають пташки, а на деревах з’являються бруньки. Ця надихаюча атмосфера нікого не залишає байдужим, тому у всіх піднімається настрій, хочеться створювати щось нове та більше проводити часу на свіжому повітрі.

 

Якщо ви хочете підтримати цей стан або ж вам потрібне заохочення для весняного настрою, то рекомендуємо займатися такими справами:

  • Прогуляйтесь в лісі, біля річки чи озера.
  • Придбайте квіти.
  • Змініть зовнішність.
  • Зробіть генеральне прибирання вдома.
  • Спробуйте нове хобі.
  • Задонатьте ЗСУ.
  • Намалюйте з дітьми весняні пейзажі.
  • Оновіть гардероб.
  • Зробіть мінігород на підвіконні.
  • Передивіться одяг в шафі та віддайте на благодійність непотрібні речі.

 

Якщо ви поки не знаєте як описати весняний настрій, але відчуваєте, що потрібні зміни, то почніть з цього списку справ. Ваш емоційний стан одразу покращиться.

 

Весняний настрій


Створюємо весняну атмосферу вдома

 

Оновити інтер’єр – також чудова справа, щоб підняти настрій. Зміни можуть бути суттєвими або ледь помітними. Головне, щоб ви оточити себе речами для затишку, які нагадують про весну, тепло та пробудження природи. В якості весняного декору підходять квіти, картини, дитячі малюнки. Додати ще більше домашньої атмосфери можна за допомогою текстилю – змініть штори на більш яскраві, оновіть покривало та подушки, приберіть теплий килим з підлоги.

 

А якщо хочете максимально освіжити оселю, то рекомендуємо не просто замінити щось одне на інше, а додати нову прикрасу. Це може бути дерев'яний декор від Enjoy The Wood. Він чудово доповнить мінімалістичний інтер'єр, аромат натурального дерева нагадає про природу та створить справжній затишок вдома. Обирайте мапи світу чи України та власноруч створюйте весняну атмосферу. А якщо потрібна допомога, читайте статтю “Детальний огляд дерев'яних карт”, в якій описали кожну модель. Карти чудово поєднуються з іншими декоративними речами та не потребують особливого догляду.


Дерев'яна мапа світу

 

ТОП 10 фільмів з весняним настроєм

 

Якщо не бажаєте займатись активними справами, а хочете відпочити та наповнитись після продуктивної зими, радимо подивитись підбірку фільмів і вибрати кінострічку для сімейних вечорів.

 

1. Мавка. Лісова пісня (2023)

 

Весна в Україні почалась з презентації довгоочікуваної прем’єри мультфільму. Мавка – це прототип української природи, берегиня лісу. Сюжет казки розгортається на фоні кохання та обов’язків. Що ж обере Мавка: захищати ліс чи будувати сім'ю? Найприємніше в цьому мультфільмі те, що він українського виробництва і це найкращий варіант, щоб відчути весняну атмосферу.

 

Мультфільм "Мавка. Лісова пісня"

2. Бріджертони (2020–2022)

 

Події серіалу “Бріджертони” розгортаються в Англії в теплу пору року. Тому там багато яскравих кадрів, сонця, зелені та гарного вбрання. Неймовірні декорації, пейзажі заряджають весняним настроєм і викликають бажання так само прогулятись, зайнятися спортом чи відвідати світський захід. До того ж, це чудовий серіал, який розповідає про костюмовані бали 19-го століття, відносини між чоловіком і жінкою та шлюби того часу.


Серіал "Бріджертони"

 

3. До тебе чи до мене (2023)

 

У багатьох людей кохання асоціюється не з 14 лютого, а з початком весни. Тому ми додали й невелику підбірку романтичних фільмів. Головні ролі грають талановиті Різ Візерспун та Ештон Кутчер. Їхні герої багато років товаришують, але ніколи не замислювались над романтичними почуттями один до одного. Проте під час невеликої подорожі їхні відносини перевертаються з ніг на голову та вони зустрічаються з правдою – справжнім взаємним коханням. 


Фільм "До тебе чи до мене"

 

4. Дог (2022)

 

Хто не любить фільми про собак? Таких людей просто не існує. А коли це ще й комедія, то взагалі неможливо пройти повз. Цей весняний фільм розповідає історію військового, якому дали завдання – привезти на поховання друга його собаку-побратима. З одного боку задача легка, проте з іншого – це виявилось справжнім випробуванням для обох героїв.

 

Фільм "Дог"


5. Поклик пращурів (2020)

 

Ще один неймовірний фільм про собаку. Домашній пес Бек зі спекотного півдня переїхав на холодну північ. На цьому фоні в ньому прокинулись інстинкти хижака, які допомагають виживати. Як склалось життя собаки та що з ним відбувалося, дивіться у драматично-пригодницькому фільмі.


Фільм "Поклик пращурів"

 

6. Завжди кажи "Так" (2008)

 

Якщо не знаєте що подивитись та хочеться гарного настрою, то фільми з Джимом Керрі – найкращий варіант. Навіть, якщо ви вже бачили його, то все одно скажіть “так”. Герой Джима Керрі ставить перед собою челендж: на всі пропозиції давати позитивну відповідь і він не здогадується куди заведе його це рішення.


Завжди кажи "Так"

 

7. Чаклунка: Повелителька темряви (2019)

 

Раптом ви шукаєте що подивитись: фільми для дітей чи сімейне кіно, то “Чаклунка: Повелителька темряви” виконає обидва бажання. Це діснеївська екранізація продовження улюбленої казки про сплячу красуню. А в головних ролях грає неймовірна Анджеліна Джолі та красуня Елль Фаннінґ. Хоч у фільмі і є темні епізоди боротьби, проте загалом він весняний та світлий.


Чаклунка: Повелителька темряви

 

8. Люблю тебе, чувак (2009)

 

Дружня комедія про стосунки між друзями, кохання та весільний переполох. Що може бути весною краще, ніж відпочинок за переглядом класного фільму? Тільки перегляд ще одного. Тож гайда дивитись його. 


Фільм "Люблю тебе, чувак"

 

9. Все як ти захочеш (2015)

 

Фантастична комедія, в якій розкривається історія вченого-невдахи, якого інопланетяни наділяють супер здібностями. Тепер він може робити, думати, мати все, що захоче. Одночасно з цим істоти з інших планет спостерігають за його діями та збирають інформацію про людей. Цей весняний фільм однозначно покращить ваш настрій.Фільм "Все як ти захочеш"


10. Пінгвіни містера Поппера (2011)

 

Ще один легкий фільм, щоб розслабитись, з Джимом Керрі у головній ролі. Найчастіше він грає комедійних та трохи дивакуватих героїв. А у цій стрічці він серйозна людина, з дітьми та дружиною. Але все одно щось пішло не так і в його житті з’явились пінгвіни. Та не просто з’явились, а поселились у його квартирі. Цей фільм точно вартий вашої уваги.


Пінгвіни містера Поппера

 

На найближчі пару тижнів у вас є 10 крутих справ та 10 фільмів з весняним настроєм, щоб вберегти себе від хандри. Сьогодні ж почніть виконувати рекомендації та самостійно створюйте гарний настрій. А в коментарях поділіться який фільм чи справа вам найбільше сподобалась.




1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції