День закоханих 2023

20 ідей як незабутньо провести День закоханих 2023

01 лютого, 2023
2106
9 хв.
Smile 0 Love 2 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

День закоханих – одне з провокаційних свят сьогодення. Дехто його не сприймає, проте для молоді – це додаткова можливість провести час з коханими, здивувати, спробувати щось нове та згадати про найвеличніше почуття – кохання.

 

У 2023 році свято випадає на вівторок. Це будень, але вечір може бути романтичним. А команда Enjoy The Wood підготувала 20 варіантів як провести День закоханих . Врахувала різні вподобання, побажання, бюджет та можливості, тому ви точно знайдете ідею до душі.


Ідеї для пар на 14 лютого

 

Найкращий варіант святкування Дня закоханих – побути вдвох. Залежно від бажань та настрою, можете додати до зустрічі романтики, екстриму, вражень, тощо. Ідей для спільного проведення часу дійсно багато. В нас є аж 10 варіантів для вас.

 

1. Розіграш до Дня закоханих 

 

Зараз дуже бракує веселощів, тому пропонуємо виправити ситуацію. Організуйте для другої половинки розіграш. Наприклад, зробіть найневдаліший подарунок перед справжнім сюрпризом або забудьте про свято та вдайте, що це звичайний день, а потім влаштуйте романтичний вечір. Але пам’ятайте – пранк має бути добрим та викликати посмішку, а не ображати когось.

 Розіграш до Дня закоханих


2. Квест для закоханих

 

Квест для коханого чи коханої – чудовий варіант сюрпризу та спільного проведення часу. Його можна зробити самостійно або звернутись до спеціалістів.

 

В першому варіанті вам доведеться продумати локації, завдання, подарунки, прописати ланцюжок дій, розробити додаткові матеріали, щоб гра була захопливою та зрозумілою.

 

У другому випадку можете вдвох стати героями квесту. Спеціалісти вигадають сценарій за вашими бажаннями, розроблять та створять гру. Там можуть бути цікаві завдання для закоханих , які об’єднають вас, перевірять ваше кохання та допоможуть відкрити одне одного з нового боку.

 

3. Фотосесія Love Story

 

Фотосесія лав сторі – улюблений подарунок багатьох пар. Зйомка дарує приємні емоції в моменті, а також додає спогадів у вашу скарбничку. Її можна робити у студії, на вулиці або вдома. Остання локація найбільш вдала, бо ви знаходитесь на своїй території і легко розслабитесь.

 

Вдома ви можете створити будь-який сценарій: влаштувати вечір перегляду фільмів, пограти, приготувати разом смачну страву та потім з’їсти її, розважатись з домашніми тваринами, згадати дитинство. Для яскравих та естетичних світлин рекомендуємо додати дерев'яний декор . Це можуть бути дерев'яні мапи на стіну, які зроблять атмосферу затишною, домашньою і наповненою важливими для вас речами.

 Мапи у подарунок

4.   Романтичний вечір до Дня закоханих

 

Місць для проведення романтичного вечора багато – вдома, у ресторані, кав'ярні. А можна обрати більш унікальні локації, де будете тільки ви:

  • Дах найвищого будинку у вашому місті. Тільки будьте обережні і беріть з собою теплий одяг.
  • Ліс. Для організації радимо звернутись до спеціалістів, бо крім їжі, меблів та приладдя, вам ще потрібно освітлення, музичний супровід.
  • Підземна парковка. Найактуальніший варіант на сьогодні. Вас нічого не відволікатиме від спільного проведення часу та будете у безпеці весь вечір. До речі, у цій локації буде круто зробити додаткову фотосесію.
  • Сцена театру. Якщо ви знаєте, що ваша кохана людина полюбляє театр, музику чи танці, то це місце зустрічі точно сподобається.

 

Романтичний вечір – ідея , здається, банальна, проте подивіться на неї з іншого боку. Тепер у вас є 4 варіанти як провести вечір оригінально та запам'ятати його.

 

5. Відтворення першого побачення

 

Найбільш важлива подія для кожної пари – перше побачення. Тоді ви ще соромились, пізнавали одне одного та боялись зробити перший крок. Тому, щоб здивувати другу половинку, організуйте таке ж побачення, як перше. Впевнені, що воно доєднається до скарбнички “Найкращі”.

 

6. Підпільний stand up

 

Якщо немає ідеї для побачення , то Київ вам допоможе в цьому. Зазирніть в афішу міста та оберіть будь-який захід. Івенти – гарна ідея для проведення часу разом, а stand up – ідеальний варіант на сьогодні. Ви і розслабитесь, і посмієтесь, і час разом проведете. Після таких заходів пари ще довго обговорюють побачене, обмінюються емоціями, вподобаними моментами та починають планувати нові “світські” виходи.

 

Stand up зараз проводять у всіх містах України, тому запитайте знайомих, подивіться популярні пабліки в соцмережах, пошукайте в Google та точно знайдете потрібний івент. Тим паче, що на цих заходах часто збирають кошти для ЗСУ, тож ви ще й добру справу зробите.

Підпільний stand up

7. Освоєння стрільби

 

А чому б ні? Раптом ви не знаєте як здивувати чоловіка на День закоханих , то це саме той варіант. Освоєння стрільби корисно і вам, і чоловікові. Нехай у вас немає зброї, купувати не плануєте, проте ви отримаєте цінну навичку, позбудетесь напруги, відчуєте силу та зробите з чоловіком спільну справу, яка об’єднає.

 

8. Невелика подорож за місто

 

Подорож – безпрограшний варіант. Ми впевнені, що в Україні ще багато місць, де ви не були. Але свято випадає на будень і повноцінну подорож важко зробити. Проте можете приїхати ввечері в готель, романтично повечеряти, сходити в лазню чи спа, прогулятись лісом, а наступного ранку поїхати наповненими на роботу.

 

9.   Курс тактичної медицини

 

Ще одна навичка, яка виявилась дуже корисною для цивільних людей у 2022. Якщо ви ще не знаєте як надавати першу допомогу в різних випадках, то заняття буде корисним та пізнавальним. Ви почнете більше довіряти одне одному та отримаєте знання, якими користуватиметесь протягом усього життя.

 Святкування дня закоханих


10.   Майстер-клас з бачати

 

Для романтичної атмосфери – є творчі заходи. Бачата – легкий танець. Хоча чоловіку здаватиметься, що це не для нього. Проте в танці розкриваються справжні почуття, пристрасть та посилюється потяг.

 

На першому майстер-класі тренер складає програму під ваші можливості та досвід. Часто дає прості рухи, щоб ви точно повторили. Якщо ж спільне заняття сподобається, то можете продовжити навчання та почнете розвиватись у цій сфері. Психологи кажуть, що таке спільне дозвілля гарно впливає на стосунки в парі. 

 

Ідеї на 14 лютого для тих, хто не в парі

 

День закоханих можна святкувати не тільки в парі. Чому б не влаштувати вечірку, присвятити добру справу коханню чи не зізнатись в любові собі? Ми пропонуємо 10 ідей для святкування, якщо у вас немає пари. Запевняємо, це також буде круто. 

 

11.   Зробити добру справу

 

День закоханих у період війни можна святкувати по-різному. Один з варіантів – зробити добру справу та зізнатись в любові до ЗСУ, тварин, дітей, людей похилого віку. Ви можете:

  • Доєднатись до благодійної ініціативи та плести маскувальні сітки.
  • Розібрати гуманітарну допомогу.
  • Пограти з вимушено переселеними дітьми.
  • Допомогти у притулку для тварин.
  • Якщо маєте аудиторію у блозі, то організуйте збір та відправте кошти у фонди.
  • Здати кров та заохотити до цього всіх знайомих.

Роблячи добрі справи, ви наближаєте нашу перемогу та покращуєте світ.


Як провести день закоханих


12.   Відвідати майстер-клас

 

Зараз чудовий час отримувати нові навички та вчитись тому, що довго відкладали. Коли як не сьогодні? Тому сміливо обирайте для себе майстер-клас та проведіть найкращий час разом з собою. Це може бути:

  • Малювання масляними фарбами.
  • Скетчінг.
  • Виготовлення свічок.
  • Вишивання.
  • Ліплення з глини.
  • Створення виробів з епоксидної смоли.
  • Вивчення петриківського розпису.
  • Заняття з верхової їзди.
  • Танці.
  • Боротьба.
  • Цивільна самооборона.
  • Йога чи флай-йога.

Пам’ятайте: всі з чогось починають. Краще робити та помилятись, ніж сидіти та мріяти.

 

13.   Провести час в SPA

 

Якщо відчуваєте напругу і розумієте, що цікаві заходи до Дня Валентина будуть зараз зайвими, то відвідайте SPA, розслабтесь та віднайдіть душевний спокій. Ми розуміємо наскільки сьогодні складно та як хочеться побути наодинці, нічого не робити, відключити мозок, дійсно відпочити.

 

Тож обирайте найкращий SPA, який поруч з вами, знайдіть процедуру на декілька годин, щоб ви відпочили, оновились та відчули бажане розслаблення. Це зараз потрібно кожному і це нормально. Саме завдяки ЗСУ ми можемо відпочивати, тому ви маєте право на це.

 

14.   Насолодитись винною дегустацією 

 

Зараз в Україні дуже розвинуті крафтові виноробні. В них проводять як екскурсії, так і дегустації. В деяких навіть роблять ігри, де треба вгадувати сорт вина. Для якісного відпочинку рекомендуємо або взяти з собою друга, або поїхати самостійно та замовити індивідуальне спілкування. 

 

15.   Напружити мізки у квест-кімнаті

 

Якщо потрібні цікаві ідеї до Дня Валентина , то похід у квест-кімнату один з них. Так, ви можете йти самостійно або зібрати друзів. Під час таких розваг можна ще й отримати чудову емоційну розрядку, бо є лячні кімнати і в певних випадках це також буде класно.

 

Ідеї до Дня Валентина


16.   Розслабитись на фотосесії

 

14 лютого підходить не тільки для лав сторі, але й для індивідуальних фотосесій. Хто може бути важливішим у житті, ніж ви. Тож зізнайтесь собі в коханні в такий спосіб. Реалізуйте ідею, яку давно хотіли, та подивіться на себе з іншого боку. Фотографи часто відмічають в нас те, що ми самі не бачимо. А щоб світлини були ефектними, читайте у нашому матеріалі “ Секрети вдалих фото від професіоналів ” поради для самостійної обробки знімків.

 

17.   Відвідати побачення наосліп

 

Варіант для тих, хто якраз хоче знайти пару та не знає як провести 14 лютого саме зараз. На таких заходах можна познайомитися з майбутньою половинкою або просто розширити коло друзів. Рекомендуємо йти на такі зустріч без очікувань. Розслабтесь і будьте собою, наче ви кожну людину знаєте десятки років.

 

18.   Створити арт-мандалу 

 

Медитації – один з сучасних методів пошуку спокою, відповідей на питання та кращого розуміння себе. Їх можна робити у будь-якому форматі, в тому ж числі малювати. Найкраще це робити разом з арт-терапевтом, щоб спеціаліст направляв, допомагав почути себе та потім дав розшифровку форм, кольорів, почуттів.

 

Арт-мандала

19.   Влаштувати Beauty Day

 

Раптом не знаєте куди поїхати на День Валентина та не маєте достатньо вільного часу, то влаштуйте день краси. Підіть у салон, барбершоп, спа чи до косметолога та приділіть час собі. Любов починається з нас, тому відображення в дзеркалі має подобатись на 100%.

 

20.   Організувати вечірку анти-14 лютого

 

Вигадайте власне свято, зберіться з друзями та круто відпочиньте. Або знайдіть у вашому місті такий івент та завітайте. Для фану зробіть комбінацію декількох ідей з нашого списку. Наприклад, б'юті процедури, потім у квест кімнату, а завершити святкування на винній дегустації. Або – зробити добру справу, сходити на майстер-клас та повечеряти в ресторані.

Як провести 14 лютого

 


Зараз у вас є 20 ідей де провести День закоханих та вам цього вистачить мінімум на 20 років. Їх можна комбінувати та доповнювати. Тому вам буде чим зайнятись і на інші свята.

 

В коментарях пропонуємо обговорити досвід та додаткові ідеї. Напишіть, як ви зазвичай проводите 14 лютого та який рік святкування найбільше запам’ятався.


1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції