Купуй оригінал – підтримай українське

Від самого початку створення Enjoy the wood ми мріяли, що прийде день і  продукт з написом «вироблено в Україні» стане знаком якості. Сьогодні ми на крок ближче до цієї цілі, адже купуючи наші мапи з дерева, ви обираєте найкраще. Чому? 

 Від першого нашого виробу і до сьогодні ми працюємо над кожною дрібницею наших товарів. Ми годинами виношуємо ідею, десятки разів перероблюємо, шукаємо найкращі матеріали, вчимось, радимось, вдосконалюємо і доведемо до бездоганності. Саме так і було з нашими мапами. Від ідеї, через сотні складнощів і покращень, ми прийшли до товару, яким можемо пишатись. Дерев’яні мапи світу вже оцінили понад 25 тисяч клієнтів. Вони прикрашають будинки по всьому світу. Від Києва і до Нью-Йорку!  І щоразу, відправляючи нове замовлення, ми з нетерпінням чекаємо відгуку, адже ми впевнені, що це елемент декору, який неможливо не полюбити.

Ми маємо 5 патентів на наші мапи. Навіщо? По-перше, ми цінуємо наших клієнтів і хочемо, аби вони отримували найкраще. Плагіат завжди гірший за оригінал, адже це просто копія. Купуючи нашу мапу, ви можете бути впевнені у якості кожної дрібниці. Матеріалів, роботи та пакування. По-друге, ми також цінуємо нашу роботу. Ідея створення дерев’яної мапи світу належить нам, так само, як і всі вдосконалення, які роблять наші мапи неповторними. Тому ми зробили патенти, в тому числі міжнародні. Ми хочемо захистити нашу працю від плагіату (тобто повного, або більше, ніж 60 %-го копіювання зовнішнього вигляду, дизайну, способу кріплення, упаковки і т.д.) . Тому наші юристи завжди готові боротись за авторське право нашої ідеї. До речі, нещодавно ми також отримали офіційні документи на торгову марку в США. Це гарант якості для наших клієнтів, які живуть в Америці.

Ми хочемо звернутись до наших клієнтів. Якщо ви хочете підтримати українських виробників, будь ласка, сміливо повідомляйте нам про випадки копіювання і повторення наших виробів. Ну, і звісно, купуйте оригінальне, допоможіть сумлінним українським виробникам вивести нашу країну на новий рівень, щоб напис «вироблено в Україні» дійсно свідчив про якість.