2022 рік відзначився випробуванням для кожного українця. Ми дізнався що таке війна та героїчно боремось за волю і свободу нашої країни. Проте, життя триває і засновники Enjoy The Wood хочуть вас привітати з Новим роком, Різдвом Христовим та висловити свою підтримку.

 

 Марина Фостенко:

 

«Моє побажання продиктоване війною і від цього нікуди не сховаєшся. Я бажаю, щоб люди навколо вірили у свої сили, щоб знали, що добро завжди перемагає зло. Вірили в чудеса та велич свят. І не зважаючи на те, що навколо все може бути погано та зло може процвітати, щоб зберігали любов і тепло у серці»


christmas 

 

 

 Ігор Фостенко:

 

«Хочу привітати всіх з чудовим святом – Різдвом Христовим. Можливо хтось зараз подумає, що не на часі святкувати день народження Ісуса, тому що наша країна знаходиться у дуже скрутних обставинах – немає світла, води, тепла, йде війна. Та  якщо ми заглянемо в історію, то побачимо, що Ісус Христос народився не в кращих умовах. Тоді ізраїльський народ був під римською окупацією. Вони платили величезні податки римлянам. Ісус народився, щоб врятувати людей, не тільки від рабства і гніву країни, яка завоювала їх, а ще й від гріха. 

 

Нехай Ісус Христос прийде в життя кожного з Вас. Подякуйте Йому за цей чудовий подарунок – народився та врятував. Щиро вірю і бажаю, щоб наступного року ми перемогли та були вільною країною, як вільний зараз Ізраїль.

 

Всіх вітаю з Різдвом Христовим, з Новим роком. Бажаю не здаватись, бути вірними своїй державі, ідеям та переконанням.

 

Разом до перемоги.

Слава Ісусу Христу.

 

Все буде Україна!”

 

 christmas

 

До привітань приєднується вся команда Enjoy The Wood та бажає вам випромінювати світло, ділитися своїм теплом, надихати та надихатись.

 

 

Все буде Україна!