Осінь в розпалі, але ніщо не зігріє краще аніж пора скажених знижок в Enjoy The Wood.UA!

 

Що таке чорна п'ятниця?

Чорна п’ятниця – це пора найграндіозніших розпродажів в різних магазинах по всьому світу. Свято шопоголіків, карнавал споживацького розкошування та вир унікальних Black Friday deals, від яких голова йде обертом.

 

Коли буде чорна п'ятниця?

Цьогоріч, Enjoy The Wood розпочинає сезон цінопаду 29 листопада – в останню п’ятницю осені. Саме в цей час, кожен, хто давно мріяв освіжити інтер’єр та зробити домівку більш затишною, зможе придбати стильні елементи декору за справді смішною ціною.

Витончене дерево родоводу, ультрасучасні люмінесцентні мапи світу та окремих країн – все це і набагато більше зовсім скоро стане найвигіднішою інвестицією у власний простір.

 

Як підготуватися до Black Friday з Enjoy The Wood?

Отже, тепер ви знаєте, коли чорна п'ятниця і найкращий момент вдихнути свіжий подих в інтер'єр. Щоб скористатися всіма вигодами Black Friday deals, дотримуйтесь порад нашої команди:

  • Готуйтеся заздалегідь – продивіться категорії декору та складіть список речей, які бажаєте придбати.

  • Оцініть власний бюджет та виділіть суму, яку готові інвестувати в комфорт та затишок своєї оселі.  

  • Прочитайте опис кожної позиції та перегляньте відео, якщо воно є на сайті.

  • Скористайтесь порадами в Blog Enjoy The Wood.UA, щоб підібрати декор, який стане справжньою окрасою саме вашого інтер’єру.

  • Не поспішайте з покупками – дотримуйтесь списку.

Але…

Розпродаж може стартувати вже опівночі – не відкладайте шопінг на потім!

 

Оновіть інтер’єр, не виходячи з дому!

Найочікуваніша шопінг-подія року – це не лише купівельна лихоманка, але й можливість відчути нові емоції та подивитись на світ по-іншому через наші унікальні, витончені та 100% eco-friendly вироби.

Чорна п'ятниця – це коли зміни на краще вам по кишені тому що:

  • Значні знижки на всі дерев’яні вироби преміум класу від Enjoy The Wood дозволяють придбати продукцію, які раніше здавалась недосяжною.

  • Ексклюзивні пропозиції, які ви не знайдете в жодному іншому магазині, доступні за приємними цінами.

  • Обмежена кількість товарів включає в себе вироби з дерева 100% ручної роботи, а отже це можливість стати власником декору в стилі еко.

 

Подарунки в один клік!

Чорна пятниця – це не лише чудовий привід оновити власний дім, але й потурбуватись про тих, хто поруч. Пропонуємо придбати стильні та якісні подарунки для рідних і близьких:

  • Подарунки зі справжнім сенсом. Сімейне дерево родоводу чи мапа улюбленого міста – це не просто декор, а символічне нагадування про речі, які не купиш за гроші.

  • Індивідуальний підхід. Ми пропонуємо персоналізацію виробів, щоб кожен подарунок став ще більш особистим.

  • Свято наближається! Скоро Різдво, а це значить, що пошуки подарунків розпочнуться вже зовсім скоро. Навіщо чекати? Скористайтеся black deals від Enjoy The Wood, щоб не лише придбати бажане заздалегідь, але й уникнути переповнених торгівельних центрів та передноворічних заторів.

 

Плануйте, обирайте, купуйте, заощаджуйте та додавайте природну красу в інтер’єр.

 

Розпочинається по-справжньому гарячий сезон!