Enjoy The Wood на TOP 100 USA Awards

TOP 100 USA Awards 2023: нагорода Enjoy The Wood

11 серпня, 2023
958
3 хв.
Smile 0 Love 2 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

22 липня в США на Манхетені відбулась урочиста церемонія вручення нагород TOP USA Awards, в якій відмітили топ-100 підприємців з українським походженням. Серед лауреатів премії були й засновники Enjoy The Wood, Марина та Ігор Фостенки.

 

Цьогоріч захід особливо важливий, бо на ньому обговорювали ведення бізнесу під час війни та як українські підприємці допомагають Батьківщині. Також організатори перерахували 50% зібраних коштів на квитках до фонду CashForRefugees і до державної програми UNITED24.

сім’я Фостенків на TOP 100 USA

 

TOP 100 USA Awards – сенсаційна подія

 

TOP 100 USA Awards – це американська премія, яка народилась після початку повномасштабного вторгнення у 2022 році. Засновники заходу українці Тарас Лавровський та Діана Гетун організовували в Україні премію «TOP.UA». Проте зараз подія має ширшу мету та задачі.

 

Завдяки організації “ТОП-100 американських підприємців українського походження”, про Україну дізнаються ще більше власників бізнесів та звичайних людей. У свою чергу, премія показує всьому світу наш внесок в американський бізнес-сектор та демонструє можливості цього ринку.

 

До всіх номінантів на премію “Американські підприємці українського походження” були однакові критерії відбору:

  •  бізнес – офіційно зареєстрований в США.
  •  походження підприємця – Україна.
  •  дохід бізнесу – від $10 млн на рік.
  •  унікальність бізнесу, історія засновника.
  •  інновації, соціальний вплив.
  •  розвиток бізнесу, задоволеність клієнтів.

 

До проєкту були залучені українські зірки, телеведучі та блогери. А сама подія проходила в неймовірному просторі – Сipriani, в самому центрі Манхеттена.

 TOP 100 USA Awards 2023

 

Enjoy The Wood – у центрі уваги 

 

Серед номінантів на отримання почесної премії були компанії з різних сфер – юриспруденція, ІТ, дизайн, мистецтво, а також сімейне виробництво дерев'яних мап Enjoy The Wood. Увага багатьох гостей була прикута до Марини та Ігоря Фостенків, бо вони, як ніхто інший, знають що таке знищення виробництва через бойові дії, релокація та як врешті-решт український бізнес процвітає під час війни. 

 

Для підтримки України та можливості створювати робочі місця, компанія Enjoy The Wood почали активніше розвиватись і на американському ринку. Це нелегка справа, бо США вважається одним з ринків з найбільшою конкуренцією. Проте нам вдалось зайняти почесне місце в ньому. На врученні нагород ми були раді бути в колі однодумців та розділити тріумфи українських підприємців. Також вдячні організаторам за проведення премії, можливість Enjoy The Wood заявити про себе на весь світ та чудовий час, проведений разом з успішними українцями.

 

Під час отримання нагороди Ігор Фостенко подякував всім, хто причетний до цього результату та підтримував на шляху становлення бренду Enjoy The Wood:


Велика подяка Богові, якій допоміг мені знайти сенс життя і подивитися на цей світ по-іншому! Як кажуть – якби не Бог, то не дай Бог!


Велика подяка Колі, який витратив велику частину життя, щоб допомогти мені, безпритульному хлопцю. Дякую за твою любов і терпіння 😘


Велика подяка моїй сім’ї і особливо дружині, яка повірила в мене, коли ніхто не вірив! Дякую тобі за твою підтримку в моменти зневіри, коли дуже важко.

Дякую тобі, що своїм бажання кращого рухаєш мене вперед. Дякую, що ти завжди знаходиш речі, які я не можу знайти, навіть якщо вони перед носом. Я дуже тебе люблю!


сім’я Фостенків


2 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції