Триптих від Enjoy The Wood

Популяризація українського закордоном

16 лютого, 2023
1041
4 хв.
Smile 0 Love 1 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

В народі є вислів «знав би, де впадеш – соломинку підстелив би» і зараз його згадують мільйони українців. Події лютого 2022 року застали всіх зненацька, ніхто не був до цього готовим. Команда Enjoy The Wood також. Війна підкосила нас, змусила починати з початку, переосмислити цінності, ідеали та переконання. Ми закріпили наші стандарти, змогли зберегти та відправити оптові замовлення для партнерів. Про це розповідаємо у статті «Відправка оптових замовлень під час війни». А також зробили неможливе – на Kickstarter Enjoy The Wood презентував нові товари, які розробили під час війни

  

Любов до справи, бажання створювати українські речі, популяризувати країну – це все надихає нас в такі складні часи . Кожною Мапою ми розповідаємо світу про те, що відбувається зараз у нашій країні. А щоб робити це ефективніше та реалізовувати всі плани, ми активно використовуємо міжнародні виставки. Це наше місце для розвитку бренду, пошуку нових клієнтів, партнерів та можливість допомагати Батьківщині ще активніше. За останні чотири місяці ми відвідали три великі заходи.

 

Міжнародна виставка High Point Market  

 

High Point Market – найбільша у світі виставка меблевої промисловості. На ній збираються виробники, спеціалісти та представники бізнесу усіх сфер, які пов’язані з будівництвом помешкання, ремонтом, інтер’єром. Тому дерев'яні карти українського виробництва також там були.


Виставка High Point Market
Виставка декору для дому
Виставка декору
Виставка меблевої промисловості

 

Захід проходив у американському місті Хай-Пойнт, штат Кароліна. Виставкова зала працювала 5 днів, з 22 по 26 жовтня. І за цей час її відвідало більше 150 000 людей з різних куточків планети.

 

Восени 2022 ми вперше презентували себе на цьому заході, тому запам’ятаємо його на все життя. Зізнаємося щиро, для нас він став гарною прокачкою репутації бренду , бо потрапити на нього нелегко. Лічені компанії змогли представити себе там.

 

Одна з цілей заходу – нетворкінг та пошук нового партнерства. Виробники їдуть показати себе, знайти представників рітейлу, приватних спеціалістів, з якими можна познайомитись та домовитись про спільні проекти. Також на заході власники американських магазинів дізнавались про українських виробників, а нам вдалось гідно представити Україну.

 

Ми презентували свіжі та унікальні продукти для меблевого ринку:

  • Карти світу натуральних кольорів.
  • Кольорові карти світу.
  • Картини триптих.
  • Постери.
  • Регіональні мапи США.

Багато відвідувачів підмітили унікальність продукту та ми побачили в їхніх очах зацікавленість картами Enjoy The Wood .


Виставка декору Smart Atlanta

 

Smart Atlanta – міжнародна виставка для представників сфери домашнього текстилю, меблевої та інтер’єрної індустрій. На ній визначаються тренди декору, меблів, аксесуарів для дому. Тому наш дерев'яний декор на стіну відігравав важливу роль. Хоч Мапи і прикрашають сотні тисяч домівок по всій планеті, проте досі є спеціалісти та бізнеси, які ще не бачили нас.



Виставка Smart Atlanta
Дерев'яний декор на стіну
Тренди декору
Міжнародна виставка

 

Захід проходив з 16 по 22 січня в Атланті. Для нього ми обрали нові товари компанії та багаторічні бестселери:

  • Картини триптих.
  • Постери.
  • Карти світу натуральних кольорів.
  • Карти світу з підсвіткою.
  • Регіональні карти.

 

Від учасників івенту отримали гарний відгук. Вони зазначили, що ми були як ковток свіжого повітря, а наш асортимент – найяскравішим та найцікавішим з усіх представлених. Ми впевнені, що для впізнаваності бренду це гарний захід, бо його відвідують не тільки американці, а й люди з інших країн, континентів. Це дозволяє підвищувати довіру до бренду по всій планеті.

 

Хоча варто відзначити, що до цієї виставки нам довелось додатково готуватись. Оскільки на неї їдуть люди з усіх куточків планети, тому ми адаптували продукти, проаналізували шляхи покупців та підвищили рівень сервісу. Нові клієнти були вражені якістю, ручною працею людей, витривалістю та змогою робити такі Мапи в важкий для нас час.

  


Міжнародна виставка Las Vegas Market

 

Las Vegas Market – найбільша світова виставка товарів для дому, посуду, декору, оформлення інтер'єру, подарунків та аксесуарів. Вона проходила з 29 січня по 3 лютого у Лас-Вегасі. 

 

Виставка Las Vegas Market
Найбільша світова виставка


Особливість івенту в тому, що більше 50 000 людей, охочих відвідати виставку , активно спілкуються з кожним представником. Зустрічаються професіонали з експертами, йде шалений обмін контактами, знаннями, досвідом. А також організатори роблять освітні семінари, демонстрації товарів, спеціальні заходи, тощо. Тому запрошення на виставку у Лас-Вегасі було особливо цінним та допомогло більше популяризувати українські продукти.

 

Ми брали участь у заході разом з іншими українськими виробниками, які теж представили свої найкращі товари. В рамках івенту познайомились з клієнтами з нових для нас країн. Тепер міркуємо про розширення географії та пошук оптових партнерів і там.

 

В українському павільйоні ми представили:

  • Карти світу натуральних кольорів.
  • Карти України натуральних кольорів.
  • Аксесуари.


Міжнародні виставки ми сприймаємо як можливість популяризувати українські продукти, бо знаємо яку якість даємо, чим відрізняємось від світових виробників та як покращуємо життя людей. Ми дуже раді, що попри війну можемо розповідати про українське, говорити правду про події та підтримувати Батьківщину.


1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції