зелена ініціатива Enjoy The Wood

Висадка дерев з Enjoy The Wood у 2023 році

19 квітня, 2023
7847
4 хв.
Smile 2 Love 7 Ha-ha 1 Woow 0 Cry 0 Evil 1

Дерева, річки, поля – те, що наповнює кожну людину. Пам'ятаєте відчуття, коли сил вже немає, хочеться лише лежати на ліжку та нічого не робити, а щойно виїжджаєш на природу, то одразу багато енергії і здається, що можеш гори звернути? На жаль, зараз у світі є багато проблем з екологією, одна з них – шалена вирубка лісів. Enjoy The Wood має високий рівень екологічної свідомості. В 2020 році разом з некомерційною організацією Tree-Nation ми почали висаджувати дерева по всьому світу. Це один з 5 кроків до еко життя та дієвих способів покращити екологію та стан планети.

 

Чому ми це робимо? Які результати станом на квітень 2023? Якої великої мети плануємо досягнути до 31 грудня цього року? Про це розповідаємо в статті і будемо раді, якщо ви приєднаєтесь до нашої ініціативи.


Ліс Enjoy The Wood станом на 2023 рік

 

Подібні зелені ініціативи вже давно існують у світі, бо, на жаль, екологія погіршується щодня. В океані у 500 разів більше сміття, ніж зірок на небі. А мінімум 300 тисяч рослин щодня йде на виробництво газет, журналів, книг, в тому числі і туалетного паперу. Тільки уявіть наскільки планета зараз “оголена”.

 

Для захисту та відновлення Землі ми розпочали висаджувати дерева за підтримки некомерційної організації Tree-Nation. Завдяки їхній платформі ми відслідковуємо кількість саджанців, об’єм переробленого вуглекислого газу та плануємо збільшення насаджень. Знайомитись з нашим лісом можете тут.

 

Висадка дерев у 2020-2021 роках стала для нас початком великого шляху. Першою метою була висадка 12 000 рослин, і вона виконана. Тоді нам вдалось компенсувати до 3 мільйонів кг вуглекислого газу (CO2). У 2022 році продовжили озеленення планети і ліс Enjoy The Wood зріс ще на 5000 саджанців. На сьогодні в ньому 17 871 одиниць зелених насаджень.

висадка дерев

 

Топові локації для висаджування дерев

 

Еко стиль життя – не пусте слово для нашого бренду. Вся наша продукція зроблена з натуральних матеріалів, а коробки з-під виробів можна здавати на переробку. Тому висадка рослин з Tree-Nation – частина нашого життя, проявлена наша місія. Коли бачимо як збільшується кількість саджанців та об’єм переробленого вуглекислого газу, хочемо продовжувати це робити з більшою наснагою. Зараз є 5 найпопулярніших місць, де створюємо ліс:

  • Мадагаскар – 6650 од.
  • Танзанія – 2590 од.
  • Непал – 2400 од.
  • Індія – 2400 од.
  • Нікарагуа – 1110 од.

Якщо колись будете в цих країнах, знайте, їхні ліси також створював український виробник дерев’яного декору для дому.

Місця висаджування дерев

Найбільш поширені види зелених насаджень

 

Висадка дерев – цікава справа. Хоч ми і робимо це онлайн, проте самостійно обираємо місце посадки рослини, її вид, та можемо спостерігати за її зростанням. Найпоширеніші зелені насадження в нашому лісі – це молоді та швидкорослі дерева. Найчастіше висаджуємо три типи рослин – Croton megalocarpus, Ceriops tagal, Avicennia marina.

Види зелених насаджень

Вплив лісу на довкілля

 

Дерева мають багато корисних властивостей для довкілля. Головна перевага – очищення повітря. При цьому одна з причин зміни глобального клімату – низький рівень кисню. Для бороться зі зниженням зелених насаджень та підтримкою екології ми розпочали цю ініціативу. З 2020 року наш ліс вже переробив більше 2500 тонн вуглекислого газу. Дорослі дерева починають давати молоді паростки, які зростають та виконують природну дію – очищують повітря. 


Окрім очистки повітря дерева також захищають нас від повеней та зсувів ґрунтів, забезпечують біорізноманіття і найголовніше – охолоджують планету та утримують клімат. Глобальні зміни клімату все ще тривають. Щоб їх зупинити потрібно ще більше висаджувати дерева для повернення природного балансу.

 Вплив дерев на довкілля

Цілі Enjoy The Wood у висадці дерев

 

З одного боку продовжується зменшення площі лісів, а з іншого є ми, які продовжуємо висаджувати дерева. На 2023 рік ми поставили мету – до 31 грудня збільшити ліс на 5 400 саджанців, щоб в нас було 22 551 одиниць. Наступна ціль – 50 000 нових рослин по всій планеті. І ми впевнені, що зробимо це.

 

Щоб долучитись до нашої ініціативи, вам потрібно лише придбати дерев’яний декор на стіну з асортименту Enjoy The Wood і ви автоматично стаєте учасником акції. Із вартості кожного виробу ми виділяємо рівний процент коштів та щодня висаджуємо по 20 нових дерев. При купівлі домашнього декору з натурального матеріалу ви отримуєте чудовий подарунок, оновлюєте оселю, а також робите гарну справу. Якщо всі люди об’єднаються, то ми поступово покращимо екологію та продовжимо щасливо жити на планеті.

дерева Enjoy The Wood 

Давайте разом формувати сталий спосіб життя для майбутніх поколінь та для себе. Відновлення лісів – цікаве заняття, оскільки вам не потрібно самостійно цим займатись. Ми співпрацюємо з некомерційною організацією, яка звітує про кожну висаджену рослину та ви знатимете, що десь в світі є саме ваше дерево. Розповсюджуйте нашу зелену ініціативу у своїх соцмережах. Залучаймо більше людей до корисної справи.


1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції