Фотосесія до Чорної п'ятниці

Фотосесія до Чорної п'ятниці – як це було

01 грудня, 2022
971
2 хв.
Smile 0 Love 0 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0
Рік тому ми думали, як організувати фотосесію та відеозйомку в умовах карантину, наскільки це реально. Проте ми швидко адаптувались та обмеження частково вплинули на нас. Тепер доля підкинула новий челендж – робити зйомки під час воєнного стану. У статті про відправки оптових замовлень під час війни розповідали як вирішили складне питання, тому, як розумієте, фотосесія до Чорної п’ятниці також підкорилась нам.

 

Організація фотосесії та відеозйомки

 

У цьому році ми вирішили підібрати оригінальні ідеї для фотосесії. На мозковому штурмі з контент відділом вирішили зробити Чорну п’ятницю у стилі великого пограбування. За планом Марина та Ігор хотіли викрасти з магазину Мапи для подарунку близьким людям та для себе. Проте їхній план зруйнувався, коли в магазині не було жодного набору, бо… почалась Чорна п’ятниця та шалені знижки.  

Бекстейдж фотосесії до Чорної п'ятниці

Підготовка до фотосесії та відеозйомок зайняли в нас декілька днів. Для відео підготували сценарій, який погодили з другої спроби. А для фотосесії нам достатньо своєї студії. Найцікавіше почалось у процесі роботи.

 

Головна частина зйомок ролику проходила в нашому магазині в торговому центрі. На сьогодні всі ТЦ зачиняються під час повітряної тривоги і жодна людина не має залишатись в ньому. Марина Фостенко поділилась спогадами:

 

“Під час зйомок 2 рази була повітряна тривога. Нас всіх виганяли з ТЦ на вулицю і ми чекали там на холоді по годині, поки пустять. Добре, що встигли все зняти. А ще ми були дуже голодні, і через тривогу так і не встигли поїсти”.

 

 

Складнощі також були з образами для фотосесії. Засновникам Enjoy The Wood треба було додати непомітності, підозрілості та трішки загадковості, як справжнім крадіям.

 

Відеограф Данило Кінзера згадує про роботу:


“Я підібрав референси одягу для фотосесії і скинув їх Марині та Ігорю. Вони вибрали більш-менш схожі речі зі свого гардеробу. Карина (фотограф) привезла берети. А на таксі передали ще капелюх. Загалом вийшли класні образи”.


Результат роботи сподобався всім і нам, і клієнтам, і шанувальникам у соцмережах. Тільки подивіться, які були реакції у нашому Instagram. 

Instagram Enjoy The Wood

 Ми отримали зовсім новий досвід у період війни. До такого ніхто з команди не був готовий і не знав, як організувати фотосесію та зйомку. Але ми робимо так, як знаємо, адаптовуємось та все одно працюємо для України, наших людей, воїнів та майбутнього.

 

Напишіть в коментарях, як вам ролик до Чорної п’ятниці та образи Марини і Ігоря Фостенко.

Сім'я Фостенків з картами Enjoy The Wood
Сім'я Фостенків
Образи сім'ї Фостенків
Студійна зйомка сім'ї Фостенків
Креативні образи для фотосесії
Фотосесія сім'ї Фостенків
Зйомка з картами Enjoy The Wood
Засновники Enjoy The Wood
Фото сім'ї Фостенків




1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції