що подарувати на Миколая

Що подарувати на Миколая?

15 грудня, 2022
2212
8 хв.
Smile 0 Love 6 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Пам’ятаєте як у 5-6 років чекали Святого Миколая? Прокидались рано вранці, щоб не тільки отримати подарунок, а ще й побачити його. Святий Миколай, як Дід Мороз, ніколи не показував себе та часто робив сюрприз через батьків.

 

Звичайно, зараз ми розуміємо, що це казка, але навіть у дорослому віці хочеться вірити у дива, дарувати близьким приємні емоції та покращувати настрій. Проте з сюрпризами завжди одна проблема – що обрати? що сподобається? що буде корисно? Тому Enjoy The Wood підготував список подарунків на день Святого Миколая 2022. Здивуйте близьких цього року та бажаємо вам також знайти подарунок від Миколая під подушкою.

 


  подарунки на Миколая

Що подарувати на Миколая дорослим?

 

У дорослому житті дива та казки не завершуються. Тепер ми їх створюємо самостійно, а не чекаємо, поки все само створиться. А день Святого Миколая, котрий святкує кожен українець – чудова можливість стати чарівником та подарувати близьким приємні емоції, спогади та побачити їхню щасливу посмішку.

 

Цього року подарунки на Миколая для дорослих будуть особливими. Радимо вам придивитись до теплих та світлих речей, того, що стане у пригоді у складний зимовий період та допоможе легше пройти через блекаут. І варіантів дійсно багато. Дивіться самі.

Що подарувати чоловікові на Миколая?

 

Ми обрали три крутих варіанти:


  •  Гребінець для бороди. Це справжній аксесуар для чоловіків. Хоч і є стереотип, що хлопцям речі для догляду не потрібні, проте вони також переймаються через зовнішній вигляд та хочуть мати охайну зовнішність. А чоловіки з бородою знають, як важливо за нею доглядати та прочісувати. До того ж чоловічий гребінець використовують не лише для бороди, а й для укладання зачіски. Гребінець невеликого розміру та має закритий механізм, тому його можна носити з собою та за потреби використовувати. Нехай у вашого чоловіка також будуть власні атрибути краси.

     гребінець для бороди


    • Дерев'яна головоломка. У списку “цікавий подарунок чоловіку на Миколая” обов'язково будуть дерев'яні пазли для дорослих. Вони екологічні, легкі, незвичайні та мають різні рівні складності. Ми звикли, що пазли збирають лише діти, але це гарне заняття і для дорослих.
    • Пазли розвивають логіку, кмітливість, зосередженість, уважність. Скільки б вам не було років все це можна покращувати. Обирайте для цього складні рівні та щодня прокачуйте себе. А ще це дуже гарна можливість провести час з близькими людьми. 

    • Теплий шарф або теплі устілки для взуття. Найтепліший та найемоційніший сюрприз. Щодня, виходячи на вулицю, чоловік відчуватиме ваше кохання та піклування.
    • Замість звичайного шарфа, можете купити шарф-трубу. Їм комфортно закривати не лише шию, а й половину обличчя. Тому у люті морози шарф максимально захистить від вітру. Його та устілками рекомендуємо шукати у воєнторгах.

    Що подарувати хлопцю на Миколая?

     

    А хлопця можна порадувати такими сюрпризами:


    • Гребінець для бороди та волосся. Дерев’яний аксесуар сподобається кожному чоловікові. Він стильний, компактний та легкий у використанні. Чоловічий гребінець для бороди та волосся поміститься навіть у кишеню джинсів. Якщо у хлопця немає бороди, то гребінець знаходиться для догляду за зачіскою.
    • Ліхтарик. На жаль, в багатьох містах України після заходу сонця повна темрява. Без ліхтарика зараз не обійтись, бо це в першу чергу безпека. Він буває налобним та кишеньковим, великим та малим. Тому ви точно виберете подарунок хлопцю на Миколая та нехай він відчуває ваше піклування.
    •  Зимові рукавички з touch-screen. Телефон – повноцінна частина нашого життя. Якщо ви знаєте, що ваш коханий часто користується смартфоном у дорозі та тисне на екран, то рукавички з touch-screen маст хев для нього. Вони і руки збережуть в теплі, і дозволять легко користуватись телефоном. Подаруйте хлопцеві відчуття теплоти та піклування.


     подарунок хлопцю на миколая

    Що подарувати татові на день Святого Миколая?

     

    Найрідніші люди також чекають на диво. Татові можете подарувати:


    • Термос. Якщо батько багато часу проводить на свіжому повітрі або, наприклад, виїжджає на зимову рибалку то термос знадобиться. В залежності від потреб та обставин можете обрати маленькі на 350 мл або великі на 1 літр і більше.
    • Термобілизна. Найактуальніший подарунок татові на Миколая, який зараз може бути. Зима наближається, термометр все частіше опускається до 0 і нижче. А термобілизна дозволить цілий день відчувати себе, наче влітку. Вона зберігає тепло всередині. Тому можна не одягати декілька светрів, утеплені штани та купувати куртку для подорожі у Лапландію. У термобілизні буде зручно, а теплоти в серці додасть знання, хто подарував речі.
    • Набір чаю/кави і горнятко. Безпрограшний варіант подарунка, бо чай чи каву п’ють всі. Дізнайтесь, який саме напій полюбляє батько, які особливості і підберіть. Зараз у інтернеті багато чайних та кавових крамниць, де консультанти порадять щось схоже або універсальний варіант. І того ж дня ви вип'єте з татом філіжанку кави та тепло проведете час разом.

    Що подарувати мамі на Миколая?

     

    А що ж мамі? Мама завжди пам’ятає про свята, створює казку та піклується про подарунки. Настав час і їй зробити приємно. Обирайте з трьох варіантів та зробіть сюрприз:


    • Тепла ковдра. До свята ще є час, то ж ви можете зробити власноруч подарунок мамі на Миколая. На пошиття ковдри вам знадобиться декілька діб. Проте мама цінуватиме її ще більше, бо ви своїми руками зробили подарунок. А раптом часу немає, то можете обрати з готових варіантів.. Визначте спочатку мету – декор чи щоденне використання. Згадайте, чи має мама алергію, особливості здоров’я, щоб визначитись з наповнювачем. А потім поміркуйте які кольори подобаються рідній людині.
    • Свічки. Раніше це був лише елемент інтер’єру, а сьогодні – реальність. Зробіть композицію для мами та подаруйте їй набір ароматичних свічок. При запланованому відключенні електроенергії вона запалить свічки, згадуватиме вас та насолоджуватиметься ароматом. Декілька годин без світла пройдуть непомітно.
    • LED гірлянда на батарейках. Цей подарунок може бути доповненням до попереднього або окремим. Варіантів LED гірлянд зараз багато – довгі і короткі, на вікно і на ялинку, білого, жовтого і мульти кольорів, тільки вогники і з додатковим декором. Подивіться всі варіанти, і оберіть той, що підходить до інтер'єру.

     подарунок мамі на миколая

    Що подарувати дівчині на Миколая?

     

    Якщо здається, що дівчині складно зробити сюрприз, то вам терміново треба подивитись цей список. Пропонуємо три безпрограшних варіанти, які точно сподобаються їй:


    •  Затишний плед. Найкращий метод показати любов – подарувати щось тепле. Наступного разу, коли ви сидітимете разом, вона дістане цей плед та накриє вас. Радимо вибрати подарунок дівчині на Миколая в універсальних кольорах – бежевий, сірий, коричневий. Або ж улюбленого кольору, якщо знаєте його.
    • Тепла піжама або халатик. Домашній одяг у подарунок дівчині – означає серйозність намірів та бажання зробити життя коханої людини зручним. Проте радимо обережно дізнатись про смаки та зрозуміти, яку піжаму їй би хотілось – махрову, шовкову чи трикотажну, у комплекті шорти, штанці чи можливо сорочка. Тоді вона точно оцінить та буде щодня надягати піжаму/халатик подаровану вами.
    • Сертифікат на придбання косметики. Звичайно, це безпрограшний варіант. Дівчина завжди знайде що придбати на цей сертифікат – хоч декоративну косметику, хоч доглядову. 

    Що подарувати дитині на Миколая?

    Найбільше свята чекають діти, бо знають, що будуть приємності. А батьки щороку задаються одним і тим самим питанням – що подарувати на Миколая? В нас є аж 5 варіантів, які точно сподобаються дітям, і розраховані вони на різний бюджет.

     

    • Карта України від Enjoy The Wood. Багатошарова мапа України колір стандарт буде не тільки крутим декором у кімнаті, а ще й освітнім продуктом. По Мапі можна вчити міста, пам’ятки, культуру. А також відзначати, у яких містах ви були сім’єю та планувати майбутні мандрівки


    подарунки на Миколая дітям


    • Проектор зоряного неба на батарейках. Додайте трохи невагомості у життя дитини. Зоряне небо – чудовий подарунок, який можна використовувати як нічник та для навчання. А також під “кімнатним зоряним небом” цікаво розповідати казки про далекі світи та невідомі планети.
    • Патріотичний мотиваційний постер. Сучасним дітям подобається самостійно облаштувати кімнату. Так вони проявляють творчість, розвиваються та беруть відповідальність за власні дії. Тому подарувати щось для інтер’єру – гарна ідея. Один з варіантів патріотичний мотиваційний постер Голуб. Його можна повісити на стіну, поставити на робочому столі чи біля ліжка. Голуб буде оберігати дитину та нагадувати про мир на Землі.

      мотиваційний постер

      • Пряники, фрукти та пастила. А чому б не обрати смачні подарунки на Миколая дітям? Якщо вірити повір’ям, то Миколай приносив слухняним хлопчикам та дівчаткам солодощі. То ж зберіть для дитини пакунок з корисних смаколиків, загорніть їх у коробку чи пакет та поставте поряд з ліжком вночі. Дітям важлива казка та ваша увага, тому обов’язково вранці разом розберіть подарунки та порадійте солодощам.
      • Дерев'яні різдвяні пазли

      Для активних дітей рекомендуємо вибрати дерев'яні різдвяні пазли. Оскільки їм постійно хочеться щось робити, то можна скерувати енергію у правильний напрямок та отримати додатковий розвиток. Пазли мають незвичайну форму, тому сподобаються дітям різного віку. А зібрану картину можна поєднати та оформити у рамку

      . дерев'яні різдвяні пазли

       

      У 2022 році особливо важливо зберегти теплі відносини, відчувати, що сім’я поряд та обмінюватись енергією. А день Святого Миколая – чудова можливість згадати про дива, загадати мир для України та скорішого возз’єднання всіх сімей.

       

      Напишіть в коментарях, які подарунки на Миколая вам більше подобаються та щоб хотіли отримати? Розширмо разом список ідей.


      2 коментарів
      Відправити

      Забутий пароль?

      Оберіть опції