Ідеї для декору стін

ТОП 3 прості ідеї для декору нудних стін

02 березня, 2023
1238
5 хв.
Smile 0 Love 2 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Коли ми тільки зробили ремонт, влаштувались на нову роботу, знайшли чергове хобі – все здається цікавим та неймовірним. Проте через два-три роки десь квіточку хочеться додати, змінити розташування столу або спробувати нове заняття для відпочинку.


Бажання змін – це нормально, так влаштований мозок. А що робити, коли вдома все набридло і здається нудним? Не будеш же глобальний ремонт затівати. На такий випадок є варіант для легкої зміни інтер’єру – декор для стіни. Багато людей забувають, що для створення ідеального інтер'єру можна використати увесь простір кімнати. Команда Enjoy The Wood знайшла топ три ідеї як прикрасити стіну, покращити атмосферу в оселі та не робити при цьому повноцінний ремонт. Скажімо більше – ці вироби не набриднуть через деякий час, бо їх можна постійно оновлювати.

 

1. Дерев'яні карти на стіну українського виробництва

 

Найпопулярніший домашній декор серед клієнтів Enjoy The Wood – дерев’яні карти світу. Тому ми віддали їм перше місце у цьому рейтингу.

 

Прихильність серед покупців вони отримали, бо:

  • Універсальні. Мапи виготовлені з натурального дерева, тому мають природний колір і текстуру, які доповнюють будь-який інтер’єр.
  • Різноманітні. Карти з оригінальним забарвленням та комбінацією декількох кольорів стануть головною прикрасою в кімнаті.
  • Представлені в різних розмірах. Можна повісити на всю стіну у вітальні чи над ліжком у спальні, а також є моделі для декорування робочого куточку у дитячій кімнаті.
  • Виготовлені з натуральних матеріалів. Робимо два варіанти Мап: з березової фанери та з масиву.

 

Декор з дерева на стіну можна додавати у всі інтер’єри, проте виграшно він виглядає у мінімалістичній та спокійній кольоровій гамі. Тоді і для оздоблення місце є, і у приміщенні немає зайвих речей. Завдяки різним розмірам продукт гарно виглядає як у маленькій кімнаті, так і у великій вітальні заміського будинку. Також ним можна прикрашати офіси, рецепції готелів, робочі кабінети держслужб. Щоб обрати потрібну модель, рекомендуємо прочитати статтю “Різноманіття дерев'яного декору”, в якій описали 6 типів Мап, їхні переваги та моменти, які варто врахувати при виборі.

 

Дерев’яні мапи – декорація на стіну, яка нагадує про подорожі, можливості, різноманіття світу та допомагає будувати маршрути майбутніх мандрів. Прикрасити її можна патріотичними пінами, відмітками країн чи пам’яток, фотографіями у дерев’яних рамках чи додати речі, які нагадують вам про подорожі.

Дерев’яні мапи Enjoy The Wood

 

2. Мотиваційні постери українською


Сучасний український дім мають прикрашати патріотичні мотиваційні постери. Чому? Бо вони:

  • Яскраві. Виконані у національних кольорах.
  • Мотиваційні. Нагадують про міста-герої, українську символіку та важливі події для Батьківщини.
  • Багатоманітні. Можна обрати постер на будь-який смак: міста-герої, голуб, тризуб, квіти тощо.
  • Компактні. Розмір картини всього 30 на 22 см. Її можна розмістити як у композиції з іншими постерами, так і самостійно.
  • Екологічні. Якщо вам подобаються ідеї для декору стін з натуральних матеріалів, то це ідеальний варіант. Малюнок нанесений на полотно з березової фанери нетоксичними фарбами та абсолютно безпечний для дорослих і дітей.

 

Постери на стіну прикрасять як дім, так і офісне приміщення. Головне, щоб у кімнаті не було занадто багато яскравих та фактурних деталей. Найкраще місце для картини – поблизу робочого столу, щоб завжди надихатись творчістю.

 

Особливо цінними такі прикраси на стіну будуть для YouTube блогерів, Instagram блогерів та бізнесів, які представлені у соцмережах. Постерами можна прикрасити зону зйомок та використовувати як елемент фото чи відео. Завдяки національній символіці аудиторія побачить позицію, підтримає та почне більше звертати увагу на ваш контент.

 

Постер – ідеальна прикраса, коли мало вільного місця, проте хочеться додати в інтер’єр яскравих фарб. Якщо ж простір є, то придивіться до Мап чи дерев’яних картин.

Мотиваційні постери

 

3. Унікальні дерев'яні картини Enjoy The Wood

 

Картини з дерева – це унікальні вироби, в яких ми об'єднали дерев'яну різнокольорову основу з Мапами світу та України. Створюємо їх у двох форматах: панно і триптих. Завдяки яскравим кольорам, можливості додавати власні спогади чи наші піни вироби виглядають цікаво, унікально та оживляють ваш інтер’єр. 

 

Дерев’яні картини на стіну мають декілька переваг:

  • Розмір. Панно – 83,4 см х 57,5 ​​см, триптих – 70 см х 110,5 см. Ідеальне місце для них – над диваном у вітальні чи ліжком у спальні.
  • Кольори. Панно з Мапою України мають три забарвлення – сірий, стандарт і терра. Виготовлені вони на жовто-блакитному фоні та коричневому ретро. Карта світу на триптиху чи на панно має синій колір основи, який нагадує океан. А сама карта у кольорах – аква, нордик, стандарт, терра. Завдяки різноманіттю моделей кожен може обрати декор на свій смак.
  • Призначення. Виріб може просто прикрасити дім, а може стати місцем, де ви фіксуєте спогади про подорожі та плануєте мандрівки. В усіх моделях є спеціальні отвори для пінів. Їх ви можете додатково придбати у нас на сайті.

 

Дерев’яне панно на стіну прикрасить будь-який дизайн інтер'єру. Найкраще воно сприймається в однотонних кімнатах. Завдяки різному забарвленню мапи вона гарно виглядає і в темних приміщеннях, і у світлих. Для білих шпалер рекомендуємо вироби в кольорах стандарт чи терра. А для коричневих, синіх, чорних – нордин, аква, сірий.

 

Карти у форматі картини менші за розміром, ніж бестселери, проте вони такі ж за якістю та функціями. З панно ви створите затишну атмосферу та щодня згадуватимете про минулі подорожі, приємні події та переглядатимете фотографії. 

Дерев'яні картини Enjoy The Wood

Стіна – чудове місце для декорування приміщення. Це найбільша зона в кімнаті і вона може витримати багато деталей. Проте тепер ви знаєте чим прикрасити стіну та як зробити затишний дім за допомогою дерев'яного оздоблення. Обирайте вподобаний виріб від Enjoy The Wood та прикрашайте оселю важливими спогадами.


3 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції