Декор від Enjoy The Wood

Різноманіття дерев'яного декору Enjoy The Wood

09 лютого, 2023
1287
7 хв.
Smile 0 Love 2 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Найскладніше в житті людини – вибір. Ми робимо його щодня і ніхто не підкаже як правильно. На сайті Enjoy The Wood ви також стикаєтесь з вибором. В нас є шість варіацій мап в 5 розмірах – S, M, L, XL, XXL. І яку придбати? Що підійде саме вам?

 

Знаючи як складно робити вибір і як хочеться мати підказки, команда Enjoy The Wood створила для вас гайд з детальною інформацією про кожну модель, її переваги і особливості. Тепер процес вибору буде приємним та швидким. 


3D мапи світу натуральних кольорів

 

 

Перший дерев'яний декор , який створила українська компанія Enjoy The Wood – Мапи світу натуральних кольорів. Класика завжди в тренді, тому донині вони на першій позиції рейтингу «Найчастіше замовлення клієнтів».

 

Дерев’яні карти на стіну створені у восьми забарвленнях: стандарт, смокі, ф’южн, світлий, дуб, темний горіх, терра. В кожній використовується 4 відтінки натурального матеріалу, який підсилює 3D-ефект. Завдяки цьому її легко об’єднати з іншими деталями інтер’єру та створити ідеальну кімнату.

 

Основні переваги продукції:

  • Класична кольорова гама. Підійде під будь-який інтер’єр.
  • Довговічність. Використовуємо природній матеріал.
  • Легка вага . Продукція виготовлена з березової фанери.

 

Додатково робимо легке тонування в природні кольори деревини, зберігаючи текстуру матеріалу. Назви країн, міст, пам’яток чітко гравіюємо, щоб ви з будь-якої відстані могли їх прочитати.

 

Щоб облаштування оселі було для вас приємною справою, рекомендуємо підібрати продукт під інтер’єр. До темних кімнат пасують світлі тони (стандарт, смокі, ф’южн, світла), а для світлих – терра чи темний горіх. Це гарна прикраса оселі для людей, які не бажають займати місце в кімнаті об’ємними речами та хочуть доповнити дім декором з сенсом.

 

До замовлення також можете додати аксесуари до мапи: українські піни, відмітки прапорців країн, відмітки пам’яток України, фоторамки. Завдяки дрібним деталям ви зробите карту унікальною та плануватимете майбутні подорожі.


3D кольорові мапи світу

 

Чорна мапа світу


Бажаєте додати в оселю настрій, фарби та яскравість? Тоді вам точно варто придивитись до 3D кольорових мап світу. Це оригінальні моделі, які обирають рішучі люди. Їх часто використовують як основну прикрасу, коли хочеться додати оселі характеру, трохи задекорувати і при цьому залишити дім просторим.

 

Дерев'яні карти на стіну представлені в 9 тонах: сірий, капучино, чорний, аква, азур, містері, урбан, круїз, а також наші космічні новинки – алькор, космос, сіріус. Головні стилі, до яких вони пасують – мінімалізм, хай-тек, функціоналізм, лофт. Доповнять як дитячу кімнату, спальню, так і робочий кабінет чи кухню.


До основних переваг віднесемо:

  • Креативність. Кожен знайде забарвлення до душі.
  • Краща деталізація. Чітко зобразили річки та озера.

 

Наш eco-friendly декор виготовлений з натуральної сировини та вкритий масло-воском, що безпечно для вашого здоров’я та гостей. З часом фарба не деформується та не виділяє шкідливі пари, тому можете бути впевнені у безпеці.

 

Щоб унікалізувати продукт, радимо:

  • Додати рамки з власними фото.
  • Власноруч відмічати місця, в яких вже були.
  • Планувати майбутні подорожі за допомогою наших шпильок та нитки.
  • Приклеювати атрибути кожної подорожі біля відвіданої країни.

 

3D дерев'яні мапи з LED-підсвічуванням

 

Мапи з LED-підсвічуванням


Карти з підсвіткою – категорія для тих, хто хоче створити вдома неймовірний затишок. Колір підсвітки змінюється одним натиском на пульт управління. Наповнює всю кімнату вашим улюбленим кольором та може слугувати нічником.

 

Головні переваги продукту:

  • Є акрилова основа. Багатьом нашим клієнтам цей тип кріплення подобається більше, ніж двостороння клейка стрічка
  • Легке перемикання забарвлення підсвітки. Один пульт управління для всіх команд.
  • LED стрічка має 7 відтінків і 15 режимів. Тому ви точно знайдете потрібний тон.
  • Три методи підключення. Можете під’єднати її справа до розетки, зліва чи за допомогою прямого дроту зі стіни.

 

Оскільки це карта світу з підсвіткою, то рекомендуємо декорувати нею оселі в стилі мінімалізм, лофт, хай-тек, скандинавський. Тобто в кімнатах має бути мінімум речей, деталей та декору. В такому випадку вона буде доповнювати інтер’єр і не втратить актуальність через деякий час.

 

Якщо хочете унікалізувати продукт, то можете:

  • Зробити індивідуальне гравіювання. Реалізувати можна все, що бажається – ініціали, фразу, дату.
  • Додати фотографії на акрилову основу. Закріпіть їх на двосторонню клейку стрічку. Основа витримає все.


3D мапа світу з масиву дерева

 

Карти світу з дерева – модель для тих, хто поціновує унікальність, особливість, натуральність. Неозброєним оком видно, що прикраса виготовлена з природного матеріалу. Тому привертатиме увагу всіх гостей дому. Окрім оселі нею також круто декорувати офіси, готелі, заміські комплекси. Ваш ресепшн чи зона відпочинку стане чудовою фотозоною та гості створюватимуть фотовідгуки.

 

Щодо переваг:

  • Натуральне дерево. Це суцільний масив, який завжди виглядає ефектно.
  • Важить від 10 до 21 кг (залежно від комплектації).
  • Є у двох форматах – з підсвіткою та без.
  • Об'єднано 5 порід – дуб, падук, венге, ясен, горіх.
  • Має легкий аромат лісу , що нагадуватиме про природу.

 

Цей декор для дому виготовлений з природного матеріалу та вкритий масло-воском. Тому зберігає забарвлення, не деформується, проте дотримуватись правил використання варто. Рекомендуємо монтувати товар далі від сонячних променів, кондиціонерів чи обігрівачів. Тоді продукція слугуватиме довго та тішитиме вас, як в перший день. 

 

Який інтер’єр нею прикрасити? Будь-який. Прикраса з масиву виграшно виглядатиме у кожній оселі та підкреслюватиме вашу любов до природи. Завдяки натуральній сировині колір чи текстура  продукту може відрізнятись від того, що бачите на фото, але це нормально. Ми ніяк не можемо вплинути на матеріал, тому у кожного клієнта повністю унікальний товар.

 

Додати їй унікальності можна за допомогою фотографій, пінів, атрибутів подорожей, розміщення карти на стіні за власним уявленням.

  

3D дерев'яні мапи Європи

  Дерев'яна мапа Європи


Найбільш омріяні зараз карти світу без росії , тобто 3D дерев'яні мапи Європи від Enjoy The Wood. Виконані вони у чотирьох популярних кольорах – капучино, нордик, стандарт, терра. Тож і любителі класики, і охочі додати в інтер’єр фарб, знайдуть потрібну модель.

 

Головна перевага цієї моделі – відсутність росії. А також:

  • Деталізація. Ви отримуєте чіткі обриси країн Європи.
  • Можливість відмітити більше місць та пам’яток.
  • Розмір. Це лише частина континенту, тому вона впишеться у будь-яке вільне місце.
  • Пропорція. На відміну від повної Мапи світу, ця модель має вертикальну форму, тому її простіше розмістити на стіні.

 

Як і всі інші товари, виготовлена вона з березової фанери, тому безпечна для використання та гіпоалергенна. Для довговічності та краси вкрита масло-воском. При цьому натуральна текстура збереглася та ви зможете роздивлятись річні кільця.

 

Нею можна прикрасити мінімалістичний, хай-тек, скандинавський чи лофт інтер’єр. Бажано, щоб в кімнаті більше не було великих елементів облаштування оселі. Тоді вона виконуватиме свою естетичну функцію та зробить ваші подорожі центром уваги гостей.

 

Щоб елемент домашнього оформлення відображав вас та був унікальним, додайте:

  • Відвідані країни, міста.
  • Маршрути майбутніх подорожей.
  • Фотографії.
  • Особливі для вас піни.

3D дерев'яні мапи України

 


Звичайно, в нашому магазині також є карти України з дерева. Вони є у звичайному варіанті і з підсвіткою. А також представлені у 8 кольорах – стандарт, терра, чорний, азур, капучино, круїз, сірий, урбан.

 

Чому варто обрати саме цю модель?

  • Вивчаєте географію Батьківщини.
  • Позначаєте всі відвідані міста.
  • Легко плануєте майбутні подорожі.
  • Використовуєте українські піни та відмітки пам’яток.
  • Швидко збираєте, бо країна розділена на зручні області.

 

Патріотичний дерев'яний декор на стіну – любов з першого погляду та ваша можливість більше подорожувати рідною країною. На її фоні круто робити фотографії та відео з відкриттям благодійний зборів. А ще Мапа України нагадує, що Донбас та Крим незабаром повернуться в родину.

 

Найкраще декор підходить під інтер’єр з українським колоритом. До нього можете додати національні рушники, вишиванки, букети з колосками, жовто-блакитні кольори. Карта органічно виглядатиме поряд з прапором та гербом. А щоб прикраса була доречною, рекомендуємо робити кімнату у мінімалістичному стилі та в спокійній гамі.

 

Для унікалізації використовуйте:

  • Фотографії.
  • Патріотичні піни.
  • Власні згадки про подорожі.

 

Піни для мапи

 

Настінний декор від Enjoy The Wood – це WOW подарунок для близьких людей і для себе. На ньому ви зберігаєте найцінніші спогади та плануєте майбутні подорожі. Мапи світу та України прикрашають сотні тисяч домівок по всій планеті, тож обирайте ту, яка вам подобається та додайте естетичну прикрасу до інтер’єру.


1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції