дерев'яна мапа України

Новинка: удосконалена дерев'яна мапа України

08 липня, 2022
1459
2 хв.
Smile 0 Love 0 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Скажіть, що за останні чотири місяці, коли чуєш слово “Україна” або бачиш відтінки блакитного і жовтого поруч (і не важливо, що це просто випадковість), стискається серце до тих пір, поки сльози не виступають на очах… У кожного з нас зараз прокинулась справжня свідомість українця, ми відкриваємось і змінюємось як нація, ми стаємо сильнішими, ми стаємо прикладом для інших, ми навчаємо бути відважними і не здаватися, яка б сила не протистояла тобі.

дерев'яна мапа України Enjoy The Wood


На цій хвилі ми захотіли відкрити для вас більше про нашу Батьківщину, її багатства і красу. Тому зародився масштабний проєкт по оновленню нашої Мапи України і перетворенню її з практично пустого полотна в справжній тревел-щоденник і провідник по унікальних куточках нашої землі.

зруйноване виробництво Enjoy The Wood


При складанні списку позначок, які з‘являться невдовзі на Мапі, ми фокусувалися на визначних, унікальних, різноманітних і надзвичайно захоплюючих місцях. Ми вивчили багато історій, легенд та фактів, пов‘язаних з певними територіями, і хочемо сказати, що ви навіть не уявляєте, скільки всього приховує наша Україна.


Отож, кожен топонім, нанесений на Мапу – це провідник в минуле і теперішнє того краю. Практично до кожної позначки ми додали спеціальний символ, який відкриває одне з головних місць, яким славиться той чи інший регіон. Наприклад,


  • літак позначає діючий аеропорт;
  • гори або скелі – це позначки найвищих вершин та гірської місцевості;
  • дерево – парки, заповідники і заказники.

Тепер Мапа України – це не просто декор на стіну, а справжній пізнавальний проєкт, який допоможе вам відкрити Україну по-новому.


Більше того, ми розробили 2 серії пінів:


  • піни для позначок міст-героїв, щоб не забувати про історію сьогодення і пам‘ятати, які ми сильні;
  • піни-пам‘ятки визначних місць в адміністративних центрах кожної області. За допомогою них ви дізнаєтесь чим славиться Чернігів, Донецьк чи Суми, навіть якщо там ніколи не були.

відмітки міст героїв України

У наступних статтях розповімо окремо про кожну область, чим вона славиться і що приховують міста чи села зображені на нашій Мапі. Буде цікаво :)


1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції