як обрати оригінальний подарунок

Лайфхак: як вибрати подарунок і не прогадати?

16 грудня, 2020
6213
3 хв.
Smile 0 Love 0 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Час від часу нам потрібно обирати подарунки. Інколи ми радіємо можливості зробити приємно, бо стовідсотково знаємо чого людина бажає, але часом, коли ідей немає, це перетворюється у цілий квест. Новорічні свята ー період, коли нам необхідно обрати десятки подарунків: родині, друзям, коханій людині та колегам. Не дивно, що голова може йти обертом. Команда Enjoy The Wood зібрала 5 лайфхаків, які допоможуть вам з легкістю обирати круті подарунки.

Кому і коли?


Для початку варто визначитись для кого і з якою приводу подарунок. Так легко відсіяти недоречні ідеї. У випадку з колегами запропонуйте команді встановити бюджет для подарунку, аби не поставити людину в незручне становище. На день закоханих краще подумати над справді оригінальним подарунком.

Якщо тут все зрозуміло, то сміливо поїхали далі!


команда Enjoy The Wood

Подарунок із сенсом


Подарунок, який надихає, мотивує, або нагадує про щось приємне завжди буде цінуватись більше. Згадайте про що мріє людина? Якщо обожнює мандрівки ー  придбайте дерев'яну мапу світу або чохол для валізи. Якщо мріє писати книжки ー шкіряний блокнот для записів або закладку My BookMark ручної роботи. Пригадайте цікаві моменти, які ви прожили разом і знайдіть подарунок, який буде з цим асоціюватись.


подарунок із сенсом

Hand-made подарунок


Подарунки зроблені своїми руками дарують незрівнянні емоції. Тут вже вас обмежує лише власна креативність і талант. Фотоальбом, зв'язаний власноруч светр чи навіть посуд. Такі подарунки приємні саме своєю унікальністю та любов’ю, яку ви вкладаєте в них. Та навіть, якщо ви не вмієте нічого робити власними руками, але хотіли б знайти щось індивідуальне ー придбайте подарунок з персоналізацією. Наприклад, Enjoy The Wood виготовляє весільні блокноти з дерева і якщо вам потрібен оригінальний подарунок на весілля, то кращого варіанту годі й шукати.


hand-made подарунок

Емоції


Насправді, в подарунках головне те, які емоції вони викликають. Те, що людина відчуватиме в мить, коли розкриє подарунок, коли буде їм користуватись, або дивитись на нього. Ви можете подарувати емоції, обравши в подарунок враження ー катання на конях, дайвінг або майстер-клас. Також можна обрати подарунок, який буде нагадувати про приємні емоції. Наприклад, дерев'яний план міста, де ви познайомились з коханою людиною стане по-справжньому оригінальним подарунком дівчині. Щоразу, дивлячись на цей декор, вона пригадуватиме вас і вашу зустріч. До речі, Enjoy The Wood може персоналізувати план-міста та позначити ваше місце першої зустрічі.


дерев'яний план міста

Подача подарунку

Оформлення подарунку викликає додаткові емоції, які роблять його ще ціннішим. Наприклад, 


  • листівка або справжній лист, написаний від руки
  • фотографії, які дбайливо роздрукували і вклеїли в альбом
  • пакування, зроблене власними руками
  • прив’язані до подарунку повітряні кульки з побажаннями всередині


Все це подарує ще більшу радість. Любов і турбота, яку ви додаєте до подарунку робить навіть банальну річ дуже особливою. Наприклад, ваше сонне селфі нанесене на звичайну чашку для ранкової кави. Зізнання в коханні, нанесене на зворотній стороні годинника. Улюблена книжка іменинника, яку ви знайшли в першому її виданні. Або квест з кумедними завданнями, який ви самостійно вигадали. Так, оригінальні подарунки на день народження не дуже просто знайти, але їх можна створити самим!


Тож головний лайфхак - не поспішайте купувати чергову свічку в магазині, приділіть трохи часу і ви зможете подарувати не тільки річ, але й частинку своєї любові. 


2 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції