кольорова мапа світу з дерева

Мапа в інтер'єрі: 5 ідей

09 листопада, 2020
4235
2 хв.
Smile 0 Love 0 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Дерев'яна мапа Enjoy The Wood ー це своєрідний витвір мистецтва, який приносить затишок і стиль у будь-яку оселю. Інколи так трапляється, що наші клієнти годинами розглядають мапу на сайті, обирають варіанти кольору та розміру, додають до свого wish-листа, але достеменно не розуміють як вдало вписати мапу в інтер'єр. Якщо це про вас, то сміливо читайте далі. Ми розкажемо про найцікавіші варіанти інтер'єру з Мапою. 


Мапа над ліжком


Повісити дерев'яну мапу світу на стіну над узголів'ям ліжка ー один з найпопулярніших варіантів вписання мапи в інтер'єр. Раніше люди використовували незвичні фотошпалери, щоб додати різноманіття у кімнату відпочинку. Зараз не потрібно переробляти ремонт, якщо вам набридне декор чи хочеться зробити перестановку. Просто обирайте мапу у тон ліжка та робіть спальню найзатишнішим місцем у домі. 

дерев'яний настінний декор у спальні


Мапа для дитячої кімнати


Ідеальна яскрава мапа сподобається не лише маленьким дітям, але й підліткам. Її можна використати для декору, а також з освітньою метою. Повісьте мапу над дитячим робочим столом і вивчайте географію разом зі своєю дитиною. На дитячі Мапи ми додали різнобарвних тварин і рослин, щоб зацікавити ваших малюків.

декорування робочого місця


Мапа на кухню


Коли ми думаємо про затишок вдома, то кухню згадуємо ледь не в останню чергу. Що дивно, адже саме в цій кімнаті сім'я збирається вранці, проводить святкові обіди й зазвичай найтепліші розмови проходять саме на кухні. Та затишок ніяк не “в'яжеться” до кухонного начиння. Пропонуємо вам спробувати зробити цю кімнату трохи комфортнішою, щоб ваші сніданки, зустрічі з друзями та сімейні вечори стали ще приємнішими. Варто лише додати свічок, вибрати гарні кружки, поставити живі квіти на стіл і купити дерев'яну мапу України. 

дерев'яна настінний декор для кухні


Мапа в домашньому кабінеті


2020 рік, здається, став амбасадором віддаленої роботи. Багатьом з нас довелось навчитись бути продуктивним, навіть сидячи в домашньому одязі. Один з секретів сконцентрованої роботи з дому ー вдало облаштоване робоче місце. Ідеальний варіант ー домашній кабінет або робочий стіл в будь-якій іншій кімнаті. 


Дерев'яна мапа допоможе зробити це місце значно комфортнішим і приємним для очей. До речі, її можна використовувати як mood board, закріпивши на неї листівки, фотокартки та різні нагадування. Якщо ви власник бізнесу, то використовуйте прапорці для відміток філіалів, клієнтів чи офісів по всьому світу.

дерев'яний мудборд


Мапа у вітальні


Як показують відгуки наших покупців, найпопулярніша кімната для дерев'яної мапи ー  вітальня. Адже саме там найбільше часу проводить вся сім'я, і не дивно, що вітальню хочеться зробити максимально гарною. Наша щира рекомендація: спробуйте купити мапу світу з дерева з підсвічуванням та повісити над диваном. Додаткове освітлення додасть особливого затишку вашим вечірнім посиденькам у родинному колі.

дерев'яний настінний декор у вітальню


А ви вже обрали місце для мапи у власній оселі?


1 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції