Виробництво з дерева

Залаштунки виготовлення виробів з дерева Enjoy The Wood

28 квітня, 2023
1242
4 хв.
Smile 1 Love 1 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Чи мріяли ви про екскурсію на виробництво Enjoy The Wood? Саме зараз маєте таку можливість – ми детально покажемо виготовлення виробів з дерева, які живуть у 100 000+ клієнтів по всьому світу і знатимете як створюється саме ваша Мапа.

 

Enjoy The Wood має власне виробництво в Закарпатській області, яке довелось релокувати з-під Києва під час повномасштабної війни. Підприємство отримало нове життя та стало кращим. Подібна онлайн-екскурсія до українського виробника з розповіддю як роблять декор з дерева – можливість краще дізнатись бренд, зрозуміти наш підхід, цінності та побачити більше, ніж будь-хто інший. Ви зараз будете першими, кому ми так детально розповімо про етапи створення карт. Тож сідайте зручніше. Ми починаємо.


Процес виготовлення дерев'яних мап Enjoy The Wood

 

Enjoy The Wood – перший український виробник, який зробив дерев’яну мапу світу у 2016 році. За цей час наша технологічна послідовність виготовлення виробу змінювалась, ми тестували різні матеріали, підбирали найкращі з них та зараз маємо ідеальний виріб. Давайте разом подивимось, як створюється кожна карта, яку бачите в нашому магазині.

 

1. Відбір сировини для виготовлення дерев'яних виробів 

 

Для виготовлення мап використовуємо високоякісні матеріали: березова фанера, деревоволокниста плита та масив (венге, падук, горіх, ясен, дуб). Кожний матеріал перевіряємо в декілька етапів:

  • Перший. Під час закупівлі наші спеціалісти оцінюють кожну плиту та деревину. Також в нас є додатковий етап перевірки (технологія конфіденційна, тому не можемо розкрити її деталі). Після того, як ми випробували матеріали для майбутніх дерев’яних карт на практиці, зрозуміли, що саме ця деревина підходить, закуповуємо її та відправляємо до цеху.
  • Другий. На виробництві наші майстри розвантажують сировину та ще раз оглядають кожну деталь.
  • Третій. Коли надходить замовлення на виготовлення мапи, фахівець обирає найкращу плиту або частину масиву та віддає в подальшу роботу.

Особливість карт з дерева в тому, що вони виготовленні з натуральної сировини. На текстуру чи малюнок ми не можемо повпливати чи скорегувати його, проте можемо обрати найкращий, що й робимо.

Що виготовляють з деревини

2. Виготовлення виробу з дерева за допомогою обладнання

 

Виготовлення мапи починається з автоматизованого процесу. Тут фахівець на спеціальному обладнанні вирізає деталі та робить гравіювання написів будь-якою мовою. Для цього ми довго розробляли макети: підбирали читабельні шрифти та максимально деталізували кожну країну, щоб наблизити до реальності. Зараз це виглядає легко та ідеально, проте, враховуючи наш досвід, хочемо сказати, що цей етап дуже відповідальний і ми уважно спостерігаємо за виготовленням кожного елемента.

 Виготовлення виробів з дерева


3. Наносимо забарвлення на деревину

 

У нашому асортименті є три типи карт – натуральні, кольорові та з масиву. Усі вони покриваються спеціальними фарбами, щоб виглядати привабливіше, довше зберігати свої властивості та бути яскравим доповненням вашого інтер’єру. Використовуємо такі матеріали:

  • Мапи натуральних відтінків вручну покриваємо фарбою на основі масло-воску, яка злегка тонує виріб в бажаний колір, зберігаючи унікальну та неповторну текстуру деревини. 
  • Мапи кольорових відтінків фарбуємо за допомогою спеціального обладнання, що дає можливість надати продукту будь-якого кольору за бажанням клієнта та дозволяє нам створювати тематичні колекції.
  • Мапи з масиву дерева після виготовлення виробу обробляються мінеральним маслом, щоб зберегти природність матеріалу.

 

Одношарові та багатошарові мапи світу й України безпечні для дому. Кожен матеріал, який використовуємо під час виробництва, перевірений часом та має документи про високу якість.

Виготовлення дерев’яних виробів

4. Ручний етап роботи

 

А тепер до виробництва долучаються наші майстри, які знають як має виглядати мапа, слідкують за технологічним процесом виготовлення виробу та вносять останні штрихи. Спочатку хендмейд декор проходить перевірку руками та очима. Спеціаліст пальцями проходить кожен міліметр виробу, щоб на ньому не було жодної щіпки, перевіряє текстуру деревини та кожен напис. Якщо ви обрали багатошарову мапу світу, то декор відправляється на наступний етап ручної роботи – збірка деталей для отримання славнозвісного 3D-ефекту від Enjoy The Wood.Декор з дерева на стіну/дерев'яні карти


5. Пакування декору з дерева

 

На цьому етапі виробництво з дерева завершується та ми переходимо до пакування. За нього також відповідають наші спеціалісти, але вже з іншого відділу. Фахівець дбайливо розміщує в коробці кожну деталь, захищає їх спеціальними формами, аби пакунок доїхав до вас цілим та карта світу з дерева зберегла всі свої елементи.

 

До декору з дерева на стіну ще додаємо друковані матеріали – гарантійний талон, інструкцію та листівку від власників. Коли відкриваєте вдома коробку, то відчуєте нашу любов та бажання подарувати вам незабутні емоції.

 

Ще одна особливість нашого пакування – ідеальний подарунок. Вам не потрібен святковий папір, бантик чи пакет, щоб зробити сюрприз близькій людині. Отримали пакунок на пошті й одразу подарували.

Enjoy the wood мапи


Декор від українського виробника – це справжня якість і тепер знаєте, який шлях пройшла мапа, щоб з’явитись на вашій стіні. Ми хочемо, щоб про наші вироби та Україну дізнавались у всьому світі, щоб наші громадяни отримували тільки якісні продукти та не погоджувались на «те, що є». Заради цього Enjoy The Wood працює, розвивається й продовжить створювати дерев’яні мапи світу, які завжди нагадують про приємні мандрівки та роблять атмосферу в оселі особливою.


2 коментарів
Відправити

Міні-квест

Дайте вірні відповіді на 10 запитань та отримаєте промокод на знижку

Забутий пароль?

Оберіть опції