Мапа Enjoy The Wood

Яку карту Enjoy The Wood обрати на подарунок дитині

16 березня, 2023
1127
6 хв.
Smile 0 Love 1 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Пошук подарунків для дитини – справжнє випробування для вас? Чудово розуміємо. Ви бажаєте зробити для сина чи доньки особливий сюрприз, вибрати щось таке, чого ще немає. А таких речей залишилось дуже мало, тому й постає питання – що подарувати дитині, у якої все є?

 

Якщо бажаєте зробити унікальний та незвичний дарунок, то карта Enjoy The Wood – чудовий варіант. Вона оригінальна, нічого схожого в дитя точно немає, корисна та постійно буде нагадувати що саме батьки подарували її. Проте яку мапу обрати? Що сподобається дитині? Відповіді на подібні питання ви знайдете у цій статті. Команда Enjoy The Wood підготувала детальні рекомендації з вибору та оформила підбірку найвдаліших моделей.

 

Ключові фактори вибору дерев'яної мапи 

 

В інтернет-магазині Enjoy The Wood карти представлені на будь-який смак, можливості та бажання. В нас є 6 основних моделей у базових та оригінальних кольорах. Тож давайте детальніше розглянемо основні критерії вибору.       

 

Розмір

 

Всі продукти мають 3 стандартні розміри – М (100 х 60 см), L (150 х 90 см), XL (200 х 130 см). Лише карти світу мають четвертий варіант – ХXL (300 х 175 см). Завдяки цьому ви можете обрати саме той виріб, який ідеально доповнить кімнату. Під час вибору рекомендуємо:

  • Виміряти потенційну зону для декорування.
  • Оцінити розміри всіх елементів інтер’єру, щоб дотриматись гармонії.
  • Використати наш додаток для віртуальної “примірки” мапи на вашу стіну.

Щоб виріб виглядав ефектно та був корисним, важливо вибрати правильний розмір. Якщо маєте суцільно вільну стіну, то радимо придивитись до найбільших моделей.  


Інфографіка розмірів

Стиль

 

Дерев’яна мапа світу чи України – аксесуар, який доповнить будь-яку кімнату. Найкраще вони виглядають у мінімалістичних світлих інтер’єрах. Проте ви можете обрати в нас модель, яка втілить у життя всі ваші бажання.

 

Розглянемо найпопулярніші стилі інтер'єру та які мапи пасуватимуть до них:

  • Класичний. Рекомендуємо подивитись на натуральні відтінки. У такому інтер’єрі не потрібно нічого зайвого та занадто яскравого, тому радимо прикрасити кімнату стриманим виробом.
  • Мінімалізм. У таких приміщеннях переважають світлі відтінки – білий, бежевий, молочний. Тому будь-яка мапа буде акцентом та виріб стане головним декором.
  • Прованс. Стиль популярний серед дівчат, бо там використовуються ніжні кольори. У нашій лінійці є товари з рожевим забарвленням, який вдало доповнить цю концепцію.
  • Сучасний. Прикрасити таку кімнату можна будь-якою моделлю, тому можете дати волю фантазії та бажанням.
  • Лофт. У цьому інтер’єрі багато простору, більшість стін вільні від декору. Тому можна сміливо обирати найбільшу модель у темних чи натуральних кольорах.

 

З підбором мапи під стиль кімнати вам також допоможе наш додаток, в якому можете приміряти всі кольори та зрозуміти, який продукт пасує до вашого інтер’єру.

 

Персоналізація

 

Щоб подарунок був дійсно особливим, ви можете кастомізувати дерев'яну карту України, Європи чи всього світу. Ми можемо вигравіювати будь-що – ім’я, герб сім’ї, кредо дитини, додати ваше місто на мапу чи особливі місця, які ви відвідали родиною. Написи робимо будь-якою мовою світу, тож можемо максимально унікалізувати продукт. Завдяки персоналізації ваш дарунок буде унікальним і запам’ятається.

 

ПЕрсоналізація мапи світу

Колір

 

В нашому асортименті є дерев’яний декор для дому у 18 забарвленнях – натуральні й кольорові, теплі й холодні, світлі й темні відтінки. Ви точно знайдете подарунок для сина чи доньки за потребами. Найкраще обирати продукт під кольори, які вже є в кімнаті. Тоді весь декор буде гармонійно доповнювати один одного.

 

Вік дитини 

 

Ще один важливий пункт у виборі сюрпризу – вік. Тож розгляньмо які мапи підійдуть вашому чаду.


  • Дитина до 5 років

 

Якщо шукаєте оригінальний подарунок доньці на день народження, але вона ще маленька, то радимо подивитись на кольорові мапи світу невеликого розміру. Вони яскраві, різноманітні та малюку буде цікаво їх розглядати. Також в нас є моделі, в яких використано 3-4 різних відтінки, за допомогою такої карти зручно вивчати кольори. 


Оригінальний подарунок дитині


  • Дитина віком 5–10 років 

 

У цьому віці дітлахи проявляють більше зацікавленості. Ви можете уявно подорожувати, обговорювати різні країни, відмічати де були. До кольорової чи натуральної мапи гарно пасуватимуть дерев'яні фоторамки. Завдяки їм ви оформите історію подорожей дитини та разом плануватимете нові мандри. Цей подарунок для доньки чи сина стане улюбленим.


Дерев'яні фоторамки


  • Дитина 10–13 років 

 

Мапа у такому віці може стати розвиваючим подарунком для дитини. Хлопцям та дівчатам вже стає цікава історія, географія, різні культури та національності. Вони дивляться тревел-шоу та починають захоплюватись іншими країнами. Тому дерев'яні карти світу натуральних кольорів, де відмічені природні та культурні пам’ятки, парки, озера, річки, будуть доречними та корисними. Доповнити їх можна прапорцями країн Європи.

 

Якщо ж хочеться додати кімнаті патріотичності, то дерев'яні карти України натуральних кольорів найкраще впораються з цією задачею. На них зручно вивчати нашу Батьківщину. Для цього додатково придбайте набір відміток пам'яток України. Аксесуари ще більше зацікавлять дитину у виробі та створять інтерактивність. Ваш син чи донька завжди доповнюватимуть її новими відмітками та фотографіями.


Набір відміток пам'яток України


  • Підліток 14–17 років

 

Подарунок дівчинці підлітку має бути унікальним та з можливістю змінюватись. З цим чудово справляються дерев'яні мапи з підсвіткою. Дитина самостійно обирає колір світла, може змінювати його у будь-який момент, відображати власний настрій, вподобання та проявлятись. З підсвіткою є і мапи України у трьох стандартних розмірах, і карти світу у чотирьох варіаціях.


Дерев'яні мапи з підсвіткою

 

7 причин чому дерев'яна карта це класний подарунок дитині

 

Дерев’яний декор на стіну від українського виробника – крутий сюрприз, за який дитя буде довго вам дякувати. Він сподобається і хлопчику, і дівчинці, бо має такі переваги:

  • Користь. Мапа не є точною географічною копією, проте з нею можна вчити основні континенти, країни, пам’ятки історії чи природи.
  • Можливості. Карти продемонструють дитині всі можливості світу. Щоранку вона спостерігатиме велику планету та розумітиме, скільки речей можна побачити, дізнатись, спробувати та надихатиметься на подорожі.
  • Креатив. Продукт допомагає проявляти фантазію. Його можна доповнювати пінами, фотографіями, робити маршрути подорожей та створювати інсталяції.
  • Щоденник спогадів та планер. На виробі зручно фіксувати всі атрибути з минулих подорожей та будувати плани.
  • Натуральні матеріали. Виріб виготовлений з натурального дерева: березова фанера чи масив, тому він безпечний, гіпоалергенний та довговічний.
  • Універсальність. Мапа – подарунок для підлітка хлопчика чи дівчинки на все життя. Вона пасує до всіх інтер’єрів, не займає багато місця та легко транспортується, тому дитя буде користуватись нею і у дорослому віці. 
  • Оригінальність. Такого сюрпризу дитина будь-якого віку точно не чекає. Тож ви здивуєте її та подаруєте нову улюблену річ в кімнаті.

 Дерев’яний декор на стіну

 

Сучасний подарунок для підлітка чи малюка втілює в собі відразу декілька призначень та переваг. Саме тому мапи світу та України – чудовий варіант. Це не тільки класний декор, а ще й можливість додатково поспілкуватись з дитиною, разом зібрати виріб, постійно додавати на нього різні аксесуари та нотатки. Обирайте дерев'яний декор від Enjoy The Wood на дарунок та здивуйте маленьку рідну людину. Нехай вона прикрасить кімнату та буде корисною для сина чи доньки.




2 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції