Знижки до Чорної п'ятниці 2022

Знижки до Чорної п'ятниці 2022 – Як використати їх з користю?

30 листопада, 2022
917
6 хв.
Smile 0 Love 1 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Останні 5 років Чорна п’ятниця (ЧП) – це шалений день, якого чекають всі – і шопоголіки, і підприємці, і жінки, і діти, і навіть люди поважного віку. Цілий рік ми дивимось на товари та мріємо про знижки до Чорної п’ятниці. Проте цього року наймасштабніший шопінг зовсім інший.

 

В нас інші бажання, мрії, цінності. За цей рік змінились всі. Але життя продовжується і шопінг може бути гарною справою. Далі пояснимо чому. То ж обговорімо наймасштабніший розпродаж та підготуємось до знижок.

Чорна п'ятниця

Що таке Чорна п'ятниця та з чим її їдять?


Чорна п’ятниця (Black Friday) – всесвітній день розпродажу. Народилась вона в Америці в першій половині минулого сторіччя. Після Дня подяки в американців починається підготовка до Різдва. Вони прикрашають будинки, ставлять ялинку та купують подарунки. Якраз остання справа й стала причиною для появи блек фрайдей. Іншими словами кожного року в кінці листопада починається період знижок. В день відкриття вони найвищі, що й спонукає людей до великої кількості покупок.

 

В Україні Black Friday почали активно використовувати років 5 назад. Тоді ми недовірливо спостерігали за знижками та не знали, як реагувати на шалено високі проценти. Зараз же цей день чекають всі та заздалегідь готують список покупок. Що й правильно. Коли Чорна п'ятниця в Україні? 25 листопада.


До якого числа Чорна п'ятниця


Кожен бізнес вирішує сам. Спочатку був лише один день знижок – п’ятниця. Але з часом бізнеси почали вигадувати нові стратегії та зараз кожен сам зазначає термін дії. Найчастіше знижки тривають три дні – з п’ятниці до неділі. Але є компанії, як Enjoy The Wood, які роблять знижки на тиждень та кожного дня пропонують клієнтам нові товари та пропозиції.
Єдине побажання на блек фрайдей – залишайтесь спокійними. Скоріше за все ви бачили відео новини та фото, як люди сплять у торгових центрах, б’ються за речі та кричать, коли не залишилось речей зі знижками. Це не жарти, а реальність. В Америці багато розпродажів саме так і проходять. Але ми ж молодці, тому всі покупки робитимемо онлайн.


Акції до Чорної п'ятниці в Enjoy The Wood


Enjoy The Wood – український сімейний виробник домашнього декору, який також бере участь у Black Friday. Цього року ми підготували круті пропозиції та до -30% на улюблені товари:

     

    В акцію додали як нові продукти, так і наші бестселери, котрі “живуть” в оселях по всій планеті. Після цього розпродажу у вас також буде улюблена Мапа.

    З 25 по 28 листопада ви можете забронювати Мапу за передплатою 1000 грн, а до 30 листопада вносите решту суми. Це дуже зручно та розширить корисні покупки на Чорну п’ятницю.


    З іншими акційними пропозиціями знайомтесь на сайті. Вибирайте бажаний декор для дому та оформлюйте товар. Після цього з вами зв’яжеться наш менеджер та детальніше розкаже про відправлення замовлень на цей період.


    Компанія Enjoy The Wood провідний виробник домашнього декору. Про наші Мапи мріють тисячі людей по всьому світу і розпродаж чудовий час замовити її та прикрасити оселю. Ви можете додати до дерев’яної основи фотографії, записки, пам’ятки з подорожей та персоналізувати Мапу світу натуральних кольорів.

    Чорна п'ятниця 2022 в Enjoy The Wood

    Що я можу зробити для України в Чорну п'ятницю?


    Чорна п’ятниця в умовах війни – це новий та цікавий досвід. Зараз в нас є можливість не тільки собі приємно зробити, а ще й потішити захисників та захисниць подарунками. Радимо цього року до свого віш-листу додати й такі пункти:


    • задонатити на перевірений фонд, донати на ЗСУ – це завжди класна ідея,
    • вибирати мережі магазинів, які регулярно донатять на ЗСУ і звітують про це та купити в них щось, тим самим пришвидшити перемогу,
    • якщо маєте запит від знайомих військових про придбання спорядження/одягу, то знайдіть заздалегідь найкращу пропозицію та домовтесь про більш вигідні умови,
    • шерити ідею донатів для ЗСУ в соцмережах серед друзів, залучаючи ще більше людей до благодійної діяльності.

    Через багато років будете розповідати онукам, як провели Чорну п’ятницю 2022 з користю та приблизили перемогу України своїми донатами та допомогою. Це буде цікава та неочікувана історія, а головне – правдива.

     Благодійна допомога Україні

    Як свідомо здійснювати покупки в Чорну п'ятницю?

    Розпродаж на Чорну п'ятницю – час, коли у людей загострюється відчуття втраченої можливості. Бренди багато розповідають про продукти, шалені знижки та закликають приходити до них. Тому з’являється відчуття я можу щось втратити”.

     

    На хвилі знижок та ажіотажу багато людей купують зовсім непотрібні речі. Гадаємо, у вас хоч раз був такий випадок, коли через 1-2 роки діставали з далекої шухляди книжки, техніку чи речі. Дуже багато одягу ми купуємо та потім жодного разу не надягаємо. Він лежить роками, а потім відправляється у смітник, бо вже не актуальний.

    Щоб такі ситуації не повторювались, сформували для вас декілька рекомендацій:

    • Вирішити що хочеться придбати на ЧП.
    • Заздалегідь продивитись акції до Чорної п'ятниці та запам'ятайте які ціни до неї, щоб не потрапити на фейкові знижки від недобросовісних маркетологів.
    • Встановити бюджет і залишити на картці визначену суму.
    • Шопитись онлайн і не витрачати час на поїздки по магазинах в пошуках останнього екземпляра.
    • Помоніторити соцмережі, можливо в них буде більший % знижки.
    • Деякі магазини пропонують акції 1+1, знайти заздалегідь напарника для покупки.
    • Під час оформлення замовлень скористатись кешбек сервісами.
    • Бути готовим до казусних моментів (затримка замовлень, невчасно оновлення інформація на сайті про розміри та наявність, лагання сайту через великий потік людей).

     

    Якщо ви плануєте оновити гардероб, то будьте уважні з пропозиціями. Магазини одягу ніколи не ставлять на розпродаж нові колекції. Часто вони дістають тогорішні речі та виставляють багато літнього, бо треба звільнити місце під нові колекції.

     

    Така сама ситуація, наприклад, з гірськолижним спорядженням. В кінці листопада починається сезон зимового відпочинку. Магазини не будуть ставити великі знижки, бо люди якраз починають оновлювати спорядження та одяг. Такі речі краще купувати в лютому, коли сезон завершується.

     

    Тож перед створенням віш-листу та купівлею товарів подумайте про сезон, що вам реально зараз потрібно та обирайте лише ці речі. Блек фрайдей – класна можливість купити родичам і друзям новорічні подарунки.

    Багатошарова мапа світу у кольорі Урбан

    Чорна п'ятниця 2022 – день знижок, який ви можете провести з користю. Багато компаній роблять дійсно класні акції. Якщо вам треба оновити домашню техніку, приладдя для роботи чи давно планували зробити велике придбання, то зараз саме той час. Скористайтесь розпродажем з розумом та нехай кожен товар принесе вам радість.

     

    Діліться цікавою статтею у соцмережах, допоможіть друзям так само з користю провести блек фрайдей. А у коментарях розкажіть, що є у вашому віш листу? Про що мрієте?


    3 коментарів
    Відправити

    Забутий пароль?

    Оберіть опції