фільми про подорожі

Надихаючі фільми про подорожі

23 липня, 2021
1952
3 хв.
Smile 0 Love 1 Ha-ha 0 Woow 0 Cry 0 Evil 0

Великий м’який диван, чай з лимоном і медом, тепла ковдра, карта з підсвіткою на стіну та цікавий фільм — запорука ідеального вечора. Команда Enjoy The Wood ділиться з вами невеликою підбіркою з дуже захоплюючих фільмів про подорожі. Обирайте нові маршрути, мрійте та надихайтесь разом з нами.


1. Таємне життя Волтера Мітті

Якщо ви досі не переглянули цей фільм, то ми вам щиро заздримо. Тут ідеально все: образ головного героя, якого зіграв відомий актор Бен Стіллер, незвичайний сюжет, краєвиди Ісландії, Гімалаїв та Гренландії. 

Таємне життя Волтера Мітті


Побачити світ навколо, випробувати на собі небезпеки, подолати їх, дивитися крізь стіни, бути ближче, знаходити один одного, відчувати. Це мета життя.


Події фільму розгортаються навколо життя звичайного ілюстратора журналу. Він мріяв здійснити великі подвиги та завоювати серце однієї зі своїх колег. Одного разу йому випала нагода відправитись у подорож у пошуках неймовірних пейзажів, аби зробити фото для обкладинки журналу. За іронією долі, саме ця подорож змінила його життя.


2. Їсти, молитися, кохати


Мелодрама, знята за мотивами автобіографічного роману Елізабет Гілберт. У головній ролі — неперевершена Джулія Робертс. Головна героїня переживає кризу у житті та розуміє, що потребує негайних змін. 

Їсти, молитися, кохати

Не знаєш, як бути далі? Перестати весь час чогось чекати.


Тому вона розлучається з чоловіком та відправляється в подорож, тривалістю в цілий рік. Італія, Індія, а згодом Балі. Кожна країна показана настільки колоритно, що під час перегляду у вас може виникнути бажання приготувати піцу, зануритись у духовність та неодмінно відвідати Індонезію. 


3. Римські канікули 


Напевно, Рим не може не захоплювати. Старовинна архітектура, прекрасні музеї, смачна їжа та харизматичні італійці — неодмінно викликають захват. А фільм, у якому поєднали Рим та Одрі Гепберн, приречений на успіх та загальну любов.

фільм "Римські канікули"


Найкращі ліки - робити так, як ви забажаєте. Ніколи не бійтеся слідувати поклику свого серця і наважуватися на відчайдушні вчинки.


Головна героїня, принцеса Анна,  знудилась від дипломатичних зустрічей та вирішила погуляти містом як звичайний турист. Не складно здогадатись, що у Римі вона зіштовхнулася з великою кількістю пригод.


4. Дика


Фантастична драма, знята за однойменними мемуарами Шеріл Стрейд. Головну роль виконує Різ Візерспун. Героїня вирішує самостійно пройти відстань у 1700 кілометрів серед гір. Це історія про пошук себе, подолання внутрішніх бар’єрів і проблем, переживання і втрати. 

фільм "Дика"


Я б так і не дізналася, що люди входять до списку моїх хобі. Якби не вирішила пройти наодинці через цю дідькову пустелю.


На героїню чекають випробування, перемоги, небезпека, а найголовніше — неперевершені краєвиди. Обережно, адже фільм викликає побічні ефекти — відразу хочеться вирушити в гори!

5. Поїзд на Дарджилінг/Відчайдушні мандрівники


Історія трьох братів, які вирушили у подорож Індією. Попереду кумедні ситуації, сварки та труднощі. 


фільм "Відчайдушні мандрівники"

Без мрії ти просто огірок із ніжками!


А ми з вами поринемо в атмосферу прекрасних краєвидів Індії, храмів, пустель, а також дізнаємось про національну їжу та місцевий колорит.

Черпаємо натхнення у кінострічках


Кожен з фільмів по-особливому унікальний, проте всі вони однаково пробуджують шалене бажання схопити рюкзак та відправитись у подорож. Неважливо, це буде подорож наодинці, чи в компанії близьких вам людей, вона обов’язково змінить ваше життя та розбавить рутину яскравими емоціями. А для того, аби створити затишок під час перегляду кінострічок та наочно уявляти маршрутки їх героїв радимо прикрасити інтер’єр вашої кімнати мапою світу з дерева. А після повернення з подорожей відмічати відвідані місця за допомогою спеціальних пінів-літачків.


2 коментарів
Відправити

Забутий пароль?

Оберіть опції